Sok rossz döntés démonként követ – Gazsi Rap Show-klippremier

2023.12.24. 09:36, srecorder

gazsirapshow-trending.jpg

Alig pár napja jelent meg a képzőművész-rapper Szőke Gáspár új dala, a magyar YouTube trending számok szövegeiből írt Trending, de máris itt egy újabb a januárban érkező, Élet című (és kendőzetlenül önéletrajzi) Gazsi Rap Show-lemezről, a Sok rossz döntés démonként követ, amiben gyerekkori traumákról, a nőkhöz, a sörhöz és a fűhöz fűződő viszonyáról is rappel Gazsi.

„Minden szeptember végén csoportosan elutazunk Olaszország különböző tájaira, és próbálom ezeket az utakat dokumentálni. Az utazás többször szerepelt a videóimban, most is visszatért, de igyekeztem ebbe a kicsit több, mint 4 percbe az egész élményt belecsomagolni. A videóra ráhelyeztem a szemeim és a szám, mintegy narrálva a képanyagot. Az album címe az, hogy Élet, így az élettörténetem mesélem el benne, abból is a korai éveket, az első szerelmi ügyeimet, az iskolás időszakom, és a felnőtté válásom. A vizuális tartalom nem kapcsolódik közvetlenül a szöveghez, inkább allegorikusan festi alá a történetet, ezért is van az, hogy szellemanyagként vagyon jelen” – mondta Gazsi az új klip kapcsán.

Az Életről korábban már kijött (szintén itt, a Recorderen) a Végletek című dal, amiben Gazsi azt tesztelgette, hogy meddig lehet elmenni a nyers őszinteségben a dalszövegekben.

EZEK VOLTAK GAZSI RAP SHOW KEDVENC 2022-ES ZENÉI

 

Gazsi Rap Show a Facebookon. Gazsi honlapja.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/12/24/sok_rossz_dontes_demonkent_kovet_gazsi_rap_show-klippremier
Sok rossz döntés démonként követ – Gazsi Rap Show-klippremier
süti beállítások módosítása