Itt vannak a 2024-es Kolorádó első nevei!

2023.11.29. 16:20, srecorder

eartheater.jpg

Az első lineup-bejelentésben nem csak a nagy kedvencek kaptak helyet, hanem feltörekvő, de annál izgalmasabb bandák és DJ-k is, akik még soha, vagy rég játszottak a Kolorádón. Idén rekordidő alatt fogytak el az early bird bérletek, de az első nevek bemutatásával újraindult a jegyértékesítés is.

Az egyik headliner az egyedi színpadi jelenlétéről híres Eartheater (nyitóképünkön). Kurrens és sokoldalú, műfajokon átívelő zenéje átmenet a pop és a kísérleti elektronika között, sokaknak (lesz) kedvence! Itt lép fel Magyarországon először élő felállásban a Red Axes, budapesti bulikban is gyakran játszott számait zenekarral előadva.

A megszokottat valami egészen újjal ötvöző zenéivel jön először hazánkba Nicola Cruz. Fellép a post-dubstepből megkerülhetetlen indusztriál techno jelenséggé vált Blawan, meglepetésekkel teli experimentális klubzenéjével Call Super, és a gyors groovy techno egyik legízlésesebb képviselője: Chlär is.

Ezúttal teljes nagyszínpados produkcióval lép fel Krúbi, nagy tömegeket táncoltató buli várható a Parno Graszttól, tánczene a Csaknekedkislánytól, és érzelmes Elefánt és Analog Balaton éneklésre is lesz lehetőség. Co Lee pedig már tutira erősíti a rap vonalat.

További, soha véget nem érő zenei kalandokat garantáló külföldi nevek: Animistic Beliefs Live, upsammy, Sedef Adasi és DJ Fart In The Club. Magyar feltörekvők terén pedig ott lesz: Sisi, Hundred Sins, New Fossils, Juhász Zoli, WAVY, Lenkke és a Hakumba zenekar is.

A fellépőkről bővebben már a megújult Kolorádó weboldalról lehet tájékozódni. December 10-ig lehet még 38 900 Ft-ért bérletet venni.

nyitókép: Samantha West

kolorado24_zene_lineup1_socialposter.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/11/29/itt_vannak_a_2024-es_kolorado_elso_nevei
Itt vannak a 2024-es Kolorádó első nevei!
süti beállítások módosítása