Már az is baj. Drake: For All The Dogs (lemezkritika)

2023.11.13. 10:03, vferi

drake-adonis-graham-2-3797325fd8c7425586b3181f36a86cc2.jpg

Az angolszász zenei újságírók versenyt fanyalogtak Drake új lemezén, a Recorder kritikusa most nagyon a világ ellen van. Ez a kritika először a Recorder magazin 109. számában jelent meg.

Nehéz Drake-nek lenni. Ha megújulni próbál (például Honestly, Nevermind), akkor az a baj, hogy teljesen elhagyta a klasszikus énjét, aminek köszönheti a nagyságát, ha pedig visszatér hozzá, mint a For All The Dogson, akkor meg az a probléma, hogy nem eléggé újszerű, és egyébként is középszerű minden, amit az elmúlt öt évben csinált.

Pedig ez a lemez egy győzelmi kör: a J. Cole-lal közösen felvett First Person Shooter két legenda találkozása, melyben mindketten odateszik magukat, a Bahamas Promises az egyik legjobb R&B hosszú ideje Drake-től, miközben sorra jönnek a hibátlan vintage alapok (például Members Only, 8AM In Charlotte), és akkor is nagyon rendben van az anyag, amikor finom ambient sávoknak kell teljesíteniük (Away From Home). Ez egy slow burner, és az ilyen típusú lemezeknek van a legnehezebb dolguk az azonnali vélemények korában.

drake-for-all-the-dogs.jpgElőadó: Drake

Cím: For All The Dogs

Kiadó: OVO

Megjelenés: 2023. október 6.

Műfaj: hiphop, rnb, rap

Kulcsdal: Away From Home

 

 

9/10

Velkei Zoltán

https://recorder.blog.hu/2023/11/13/akkor_az_a_baj_drake_for_all_the_dogs_lemezkritika
Már az is baj. Drake: For All The Dogs (lemezkritika)
süti beállítások módosítása