Jövőre Thirty Seconds To Mars-koncert lesz Budapesten

2023.11.09. 20:11, srecorder

jared-leto.jpg

Jared Leto a New York-i Empire State Buildingre felmászva jelentette be a Thirty Seconds To Mars új, világkörüli turnéját, amely 2024. május 16-án ér Budapestre, az MVM Dome-ba.

Állítólag az Oscar-díjas színész volt az első, aki meg tudta mászni az Empire State Buildinget. Gyerekkora óta mindig lenyűgözte ez az elképesztő építmény: „Ez az épület a bizonyítéka mindazon dolgoknak a világban, amelyek megvalósíthatók, ha akarjuk, és nagyrészt ez volt az inspiráció a legújabb albumunk, az It's The End Of The World But It's A Beautiful Day mögött is. Lelkes hegymászóként, az Empire State Building és egy világkörüli turné is ugyanazt az érzést hordozza magában, hogy bármi lehetséges, ha megpróbáljuk.”

A turné Latin-Amerikában indul olyan fesztivál fellépésekkel, mint a Lollapalooza Chilében, Argentínában és Brazíliában, majd Európa következik, ahol 28 koncertet adnak, köztük Budapesten is. A Jared és Shannon Leto testvérpárból álló, többszörös platinalemezes Thirty Seconds To Mars nagy sikerrel tért vissza a szeptember 15-én megjelent, It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day című hatodik stúdióalbumával, és 5 év után indulnak újra turnézni. Legutóbb 2019-ben jártak nálunk, akkor a Budapest Parkban adták az első önálló, tehát nem-fesztiválos koncertjüket Magyarországon, ezt meg is örökítettük:

JARED LETO ESETE A PÖTTYÖS LABDÁKKAL - THIRTY SECONDS TO MARS A BUDAPEST PARKBAN

A 2024-es budapesti koncertre jegyek elsőként a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők november 16-án 10 órától, amelyhez ugyanaznap déltől a Spotify elővásárlási lehetőség is csatlakozik. A teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

https://recorder.blog.hu/2023/11/09/jovore_thirty_seconds_to_mars-koncert_lesz_budapesten
Jövőre Thirty Seconds To Mars-koncert lesz Budapesten
süti beállítások módosítása