Legvagányabb HALLOWEEN-bulijára készül a HIPERKARMA a Várkert Bazárban

2023.10.13. 16:59, srecorder

376480405_793588759439046_4642176351149892243_n.jpg

Voltak már halott Elvisek és Stephen King gonosz bohócai is, de a legötletesebb jelmezeikbe idén bújnak bele. Igazi slágerparádéval készülnek Bérczesi Robiék október 31-én a Várkert Bazárban, szóval simán lehet, hogy a 15. lesz a HIPERKARMA legjobb HALLOWEEN-bulija. Beöltözni nem muszáj, ellenben menő!

A HIPERKARMA idén sem lustálkodott, folyamatosan születnek az új dalok (ÚGY HALLGATNÁLAK, AZ ÉN HŐSÖM), nagykoncerttel ünnepelték a 20 éves AMONDÓ-t a Budapest Parkban, és nemrég kijött az első angol nyelvű lemezük is, az EXITS EXIST, amit november közepén stílusosan egy londoni koncerten mutatnak be először.

És persze a jelmezes gigakoncertjükre is gőzerővel készülnek: „Amikor annak idején, 2002-ben megteremtettük magunknak ezt a hagyományt, még egyetlen Halloween-buli sem szerepelt az akkori Pesti Est műsorújság programjában. Mára ez nyilván jócskán megváltozott, tehát túlzás nélkül mondhatjuk, hogy e téren mi voltunk az úttörők” – mondta Bérczesi Robi, a zenekar frontembere.

„Nem könnyű évről évre újabb és újabb, szellemekkel kapcsolatos tematikájú jelmezbe bújni, mi mégis mindig sikerrel vettük az akadályt: voltunk már zombihippik, halott Elvisek, Joker, Freddie Kruger, vámpír, Stephen King bohóca és még sorolhatnám, de az idei jelmezünk lesz az eddigi legtalálóbb és legegységesebb” – ígéri Robi, aki tavaly azt is kifejtette nekünk, hogy már csak azért is kézenfekvő ötlet volt tőlük a Halloween-buli, mert a HIPERKARMA dalszövegekben rengeteg utalás történik a szellemekre és úgy általában a túlvilágra.

A beöltözős koncertre most már hagyományosan a Várkert Bazárban kerül sor, ahol az elmúlt huszonhárom év kihagyhatatlan HIPERKARMA-slágereit játsszák majd Robiék. „Az évek-évtizedek múlásával a közönségből is egyre többen érkeznek jelmezben a bulira, ami szerintünk nagyon menő, és ezúton is arra biztatunk mindenkit, hogy ne fogja vissza magát, hanem öltözzön be velünk együtt! És a zene? Nos, valódi slágerparádéra számíthatnak a koncertre látogató zenebarátok, akiknek egy minden korszakunkat átfogó, változatos műsorral készülünk. Mindenkit sok szeretettel várunk!”

„TUDTAM, HOGY MOST ÖRÖK ÉRVÉNYŰ GONDOLATOK JÖNNEK” – 20 ÉV 20 HIPERKARMA-DALA

 

15. HIPERKARMA HALLOWEEN
Helyszín: Várkert Bazár
Időpont: 2023. október 31. 20.00
Belépő: 5000 Ft
Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

 

 

nyitókép: Bende Csaba

https://recorder.blog.hu/2023/10/13/a_legjobb_halloween-bulijara_keszul_a_hiperkarma_a_varkert_bazarban
Legvagányabb HALLOWEEN-bulijára készül a HIPERKARMA a Várkert Bazárban
süti beállítások módosítása