Görkoris diszkó és house ütemek Agebeat és Constant K új klipjében – Itt a Closer!

2023.07.28. 12:04, srecorder

forgatas_werk_01.jpg

Agebeat (Hingyi Balázs) és Constant K (Kőváry Dani) Closer címen új disco house trackkel jelentkezett a Chat Boutique kiadónál. A számhoz készült videoklip a retró görkori diszkók világába repít vissza Egri Vitéz és Deák Lilla táncpárbaján keresztül.

„Mind a zenében, mind pedig a videoklipben szerettük volna megfogni az ezredforduló környékén lángoló diszkó house ütemek lényegét, így született a Closer” – mesélte Dani. A klipet Vészi Samu rendezte, Kirsch Dávid fényképezte, Artim Rebeka a látványtervezője, a görkoris szereplőket pedig a Skate Jam Budapest csapata alkotják. A borítót Rebák Tomi tervezte.

„A Chat Boutique kollektívánk továbbra is főként french house és diszkó funk zenék hazai nagyköveteként építkezik, lassan fél éve, de a house mellett néhány kikacsintásra is lehet számítani a jövőben indie és egyéb vonalon. A funky ütemek kedvelői most szombaton találkozhatnak velünk a Valyo Rakparton (Facebook-esemény, a belépés ingyenes), a nyáron további bulikkal, zenékkel, a klubszezon indulásával pedig állandó bulisorozattal készülünk” – mondta Dani.

 

„JOBBNÁL JOBB TÁNCZENÉKKEL ÖREGBÍTENI A FRENCH HOUSE HÍRNEVÉT” – AGEBEAT & CONSTANT K

 

forgatas_werk_04.jpg

 

Constant K a Facebookon. Instagramon.

Chat Boutique Records a Facebookon. Soundcloudon. Honlap.

Fotók: Mult Roland.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/07/28/gorkoris_diszko_es_house_utemek_agebeat_es_constant_k_uj_klipjeben_itt_a_closer
Görkoris diszkó és house ütemek Agebeat és Constant K új klipjében – Itt a Closer!
süti beállítások módosítása