Itt vannak a 2023-as Kolorádó Fesztivál első fellépői!

2022.12.05. 16:29, srecorder

la-femme.jpg

Már hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben, és a fesztiválra leginkább jellemző sokszínűség most sem marad el: az első nevek között vannak nemzetközi szinten jegyzett előadók, számos hazai kedvenc, előremutató klubzenészek és világzene is.

A 2018-as Sziget után visszatér Magyarországra a La Femme: francia pop műfaji korlátok nélkül. A Spanyolországban és Mexikóban töltött évek után a zenekar a flamencóval és a spanyol dalszövegekkel is kacérkodik. Hazai fronton erős a kínálat: már biztosan fellép az idei év legnagyobb robbanását produkáló rapper, Beton.Hofi, az Analog Balaton elektropop-duó és a folk-punk energiabomba Bohemian Betyars, de a sokadik reneszánszát élő Bëlga és az ifjú titán Pogány Induló is. A listát tovább erősíti a fesztiválozók számára már jól ismert Deva, az Elefánt, a decemberi Recorder címlapján szereplő Mordái és a Fláre Beás is.

A klubzenei import szintén izmosra sikerült, több mint 10 év után tér vissza Magyarországra a brit ős-techno legenda Surgeon, a gyorsabb, újvonalas technót kedvelőknek D.Dan első hazai fesztiválfellépése kedvez, a mélyvizet keresők pedig Claudio PRC maratoni szettjében merülhetnek majd el. A végtelen meglepetéseket rejtő DJ Python is debütál, Moxie végre pótolja a régóta görgetett fellépését és Kornél Kovács erősíti tovább a house szekciót. Talán a legnagyobb fogás az idei év egyik TikTok-slágerét is jegyző, a UK garageből építkező Interplanetary Criminal.

A korábbi évekből megszokott közreműködők mellett 2023-ban beszáll a LavaLava, a House2House, a NoFear, a Free Sequence, a Pure Lust, a Szoba Studio és a Rokoko is. Az AZVLM csapata pedig alig várja, hogy 2023-ban is élettel és nem-zenével töltse meg a fesztiválon töltött nappalaitokat.  A december 22-ig vásárolt bérletek mellé ráadásul ajándék vászontáskát is lehet kapni. További információkat a kolorado.hu oldalon találtok.

kolorado_2023_lineup1_1x1.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/12/05/itt_vannak_a_2023-as_kolorado_fesztival_elso_fellepoi
Itt vannak a 2023-as Kolorádó Fesztivál első fellépői!
süti beállítások módosítása