Új fesztivál indul Sopronban, de nem a VOLT helyett

2022.12.02. 14:18, srecorder

sopronfest.jpg

Mi is megírtuk, hogy 2023-ban elmarad a jövőre pont a 30. születésnapját ünneplő VOLT Fesztivál, ám a város nem marad fesztivál nélkül, a VOLT alapítói a város vezetőivel ugyanis új fesztivált indítanak SopronFest néven.

„A város vezetői a VOLT alapítóival és a soproni kulturális és gasztronómiai élet legfontosabb szereplőivel fogtak össze azért, hogy tavasszal egy, a hazai fesztiválpiacon is újszerű formátumú eseményt indítsanak útjára. Egy olyan fesztivált, amely deklaráltan nem a VOLT helyett indul, a SopronFest más évszakban – tavasszal –, számos helyszínen és egyedi programkínálattal várja a helyieket és a város vendégeit” – szól a sajtóközlemény.

A SopronFesten színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást április utolsó hetében, 28-29-30-án pedig „minden igényt kielégítő koncertkínálattal” várják a látogatókat a Lővérek. További részleteket december 14-én, Sopron legfontosabb ünnepén, a Hűség Napján jelentenek be a szervezők. Addig is lehet csekkolni a fesztivál honlapját.

https://recorder.blog.hu/2022/12/02/uj_fesztival_indul_sopronban_de_nem_a_volt_helyett
Új fesztivál indul Sopronban, de nem a VOLT helyett
süti beállítások módosítása