Szombaton Dance With The Dead az Akváriumban!

2022.10.04. 22:00, srecorder

dance-with-the-dead.jpg

Az amerikai duó zenéjével a ’60-as, ’70-es, ’80-as évekbe repít vissza, analóg szintetizátoraikkal és gitárjaikkal olyan, mintha a régi sci-fik és akciófilmek zenéit idéznék meg. Justin Pointer és Tony Kim kettőse október 8-án az Akvárium Klubban ülteti be az időgépbe minden synthwave-rajongót.

 a synthwave-es-franciaelektrós-metálos Dance With The Dead 2013-ban, éppen Halloweenre időzítette első, Out of Body című lemeze megjelenését, amely nagyszerű kritikákat kapott mind a synthwave, mind a metál és az EDM rajongóitól. A bemutatkozó anyagot hamar követte az Into the Abyss EP sötétebb tónusokkal, majd egy évvel később már kint is volt második lemezük, a Near Dark olyan slágerekkel, mint az Andromeda vagy az Invader.

NÉZZ BELE A DANCE WITH THE DEAD LEMEZTÁSKÁJÁBA!

Ehhez képest meglepő, hogy csak 2015-ben léptek ki a stúdió falai mögül: ekkor adták első élő koncertjüket Los Angelesben, ősszel pedig már el is indultak első európai turnéjukra, egy évvel később pedig a The Shape-pel felvértezve már headlinerként tértek vissza a kontinensre, 2018-ban pedig Budapestre is megérkeztek. Mostanra már sokadik európai körútjukon túl, januárban megjelent Driven to Madness albumukkal pörgetik fel a hazai közönséget október 8-án, az Akvárium Klubban. Előttük Daniel Deluxe, dán producer felel a bemelegítésért.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/10/04/szombaton_dance_with_the_dead_az_akvariumban
Szombaton Dance With The Dead az Akváriumban!
süti beállítások módosítása