A Pohoda minifesztivállal szolidarít az ukránokkal, élőben nézheted a közvetítést

2022.02.27. 14:51, srecorder

koncert_pre_ukrajinu_fin_engl-16.png

Vasárnap délután 3 órától tartanak rögtönzött minifesztivált 22, többségében szlovák és cseh fellépővel – köztük a Szlovákiákban élő ukrán dj-vel, Miklei-jel – a Pohoda Fesztivál szervezői Pozsony főterén, hogy kifejezzék szolidaritásukat az ukránokkal.

„A Pohodán minden évben játszanak nagyszerű ukrán előadók, érkeznek tőlük újságírók és látogatók, és szeretnénk tudatni velük, hogy mellettük állunk ezekben a nehéz időkben. Az is egyértelmű, hogy ha hasonló támadás érné Szlovákiát, az első célpont a trenčíni repülőtér lenne, ami civil eseménynek is helyet ad, például mi is ott tartjuk a fesztiválunkat” – mondta Michal Kaščák fesztiváligazgató.

KORÁBBI POHODAI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓINK.

A rögtönzött minifesztiválon fellép többek közt a Katarzia, Lash & Grey, Štefan Štec, Polemic, Para, Satin Hands, és a Szlovák Filharmónia Kórusa, az élő streamet a Pohoda Facebook- és YouTube-oldalán, illetve a cikkünkben is lehet követni.

https://recorder.blog.hu/2022/02/27/a_pohoda_fesztival_segelykoncertet_szervez_az_ukranoknak_eloben_nezheted_a_kozvetitest
A Pohoda minifesztivállal szolidarít az ukránokkal, élőben nézheted a közvetítést
süti beállítások módosítása