Pénteken Fran Palermo koncerttel nyit a Turbina!

2021.10.01. 11:23, FRecorder

franpalermo_turbina.jpg

Ha most hétvégén elugrasz a nyolcadik kerületi Turbinába, elmondhatod majd az unokáidnak, hogy te ott voltál a budapesti kulturális központ történetének kezdetén. Egy háztömb, két terem, háromnapos fesztivál. Először a Fran Palermo pszichedeliával átitatott rockjával mutatják be, milyenek is lesznek itt a koncertek.

Fran Palermo idén már felavatott egy új koncerthelyszínt, amikor még nyár elején a Middlemist Red mellett ők voltak a nyitóhétvégés fellépők a MONYO Land színpadán, most pénteken pedig Budapest legújabb klubjában, a Turbinában helyezik üzembe a nagytermet.

A nem "csak" koncerthelyszínnek, hanem sokkal általánosabb kulturális befogadótérnek ígért Turbina a nyolcadik kerületben, a nagykörúttól és a Corvintól pár saroknyira (1082, Vajdahunyad utca 4.) nyílik és már az első hétvégén is nagyon sokszínű lesz a program, kiállítással, szombaton DJ-kkel, vasárnap kirakodóvásárral (Turbina Bazaar) és jógás / táncos napindító testmozgással (GoAerobic), pénteken pedig ünnepélyes megnyitóval, no meg a koncertekkel.

Ráadásul nem csak a tavaly új albumot is kiadó Fran Palermo lép fel, hanem három másik zenekar is: előttük a Sasa Lele, a kisteremben pedig az Alas! és a TPSRPRT. A pénteki menetrend alább, minden további infó pedig a koncert és a nyitóhétvége Facebook-eseményeiben.

Nagyterem

19:00 Sasa Lele
20:30 Fran Palermo

Kisterem

19:30 Alas!
21:00 TPSRPRT

Programajánlónk elkészítését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_88.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/10/01/penteken_fran_palermo_koncerttel_nyit_a_turbina
Pénteken Fran Palermo koncerttel nyit a Turbina!
süti beállítások módosítása