Klippremier! Twentees: Még nem késtél el

2020.12.25. 11:30, Gaines

twentees.png

A  lendületes, fülbemászó indie-gitárpopot játszó Twentees december elején jött ki Kicsi lány című EP-jével, amiről most a Még nem késtél elhez készült klip, melynek főhőse csak egyféleképpen tudja levezetni a benne felgyülemlett őrületes stresszt, de az oda vezető út nem lesz könnyű. Premier!

Mivel a Kicsi lány EP központi témáit az elfogadás, a társadalmi nyomásnak való ellenállás és önmagunk elfogadása adta, ennek megfelelően a Még nem késtél el című dal és a hozzá készült videó is az „engedd el” filozófiájáról szól. A klip azt fogalmazza meg, hogyan engedjük el a szorongásainkat új tapasztalatokon keresztül. A történet szerint a főhős elvonási tünetekkel küzdve várja a rejtélyes szállítmánnyal érkező futárt, ám a megoldás végül sokkal felemelőbb lesz, mint amire számítottunk.

„Azt szeretnénk üzenni a történettel, hogy ne ragaszkodjunk mindig a felénk támasztott elvárásokhoz és külső nyomásokhoz, hanem fedezzük fel magunkban és magunknak azt, amiben kiteljesedhetünk”– meséli a dalról Balázs Konrád, a Twentees frontembere, aki biciklis futárként tűnik fel a klipben, de a valóságban is összefuthatunk vele hasonló minőségében, ugyanis nemrég maga is bringás futárnak állt. 

1_credit_lenart_gabor.jpg

Miklós Marcellnek, a klip szabadúszó színészként tevékenykedő főszereplőjének személyes kötődése is van a történethez: „Emlékszem a régi időkre, amikor vártam a dílert. Tudom, milyen a függőség. Emlékszem a Balassa utcai zártosztály nyomasztó hangulatára a klipben szereplő erkély túloldalán... de ez már elmúlt. Remélem, nektek is sikerül!” – üzeni a színész.

lássuk is a Kathy Zsolt rendezte, erős érzelmi töltetű klipet, íme a Még nem késtél el: 

Twentees a Facebookon

zenekari fotó: Lénárt Gábor

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_82.jpg 

https://recorder.blog.hu/2020/12/25/klippremier_twentees
Klippremier! Twentees: Még nem késtél el
süti beállítások módosítása