Lehet, hogy a kanyarban van Dr. Dre új lemeze?

2020.11.23. 09:20, Gaines

ap_music_dr_dre_74880080.jpg

Állítólag elkészült Dr. Dre negyedik stúdiólemeze, egy detroiti színész-rapper, Page Kennedy legalábbis azt írta a Twitteren, hogy ő már hallotta a teljes anyagot.

A rapper sok-sok tűz emojival jellemezte az albumot, majd még azt is hozzátette, hogy Eminem vendégeskedni fog rajta. "Remélem, hallhatjátok majd" - írta Kennedy. Hivatalos megerősítést még nem kapott a hír, de ha nem csak kamuzott Kennedy, akkor ezúttal sokkal kevesebb idő fog eltelni két Dr. Dre-szólólemez között, mint korábban. A nagy hatású MC-producer korszakos jelentőségű debütje, a The Chronic után 1999-ben jött ki a 2001 című folytatással, ezt azonban hatalmas szünet követte, melynek során felvett, majd kidobott egy komplett lemezt (Detox). A csendet végül az NWA történetéről szóló játékfilm, a Straight Outta Compton sikerén felbuzdulva törte meg a 2015-ös Comptonnal, amit "nagyszabású finálénak" nevezett a karrierjében (kritikánk). Időről időre felröppennek pletykák, hogy Dr. Dre még mindig ügyködik valamin a kiadatlan Detox-szal, legutóbb tavaly lelkendezett Flying Lotus, hogy mennyire klassz cucc, és hogy szerinte logikusabb is, ha a Compton után adnák ki.

ÉLŐ SZÖVET FÉMVÁZON: DR. DRE KARRIERJE A GENGSZTERRAPTŐL A BEATS FÜLESEKIG

Meglátjuk, lesz-e ebből ténylegesen valami, vagy meg kell elégednünk Dre produceri munkáival, amelyek közül szintén van mit várni, például a Kanye Westtel közös kollaborációja, aminek elkészültére persze ugyancsak nem kell mérget venni. Legutóbb Anderson .Paak Oxnardján és Eminem Music To Be Murdered By-ján dolgozott, és múlt héten kiszivárgott egy Get It című trekk, ami elvileg az emlegetett Detox stúdiófelvételei közé tartozhat.

DR. DRE, A PRODUCER: TOP 10

Címkék: dr. dre
https://recorder.blog.hu/2020/11/23/lehet_hogy_a_kanyarban_van_dr_dre_uj_lemeze
Lehet, hogy a kanyarban van Dr. Dre új lemeze?
süti beállítások módosítása