Remixpremier! Belau: Risk It All (Hillsdom Remix)

2020.11.20. 13:00, Gaines

vinyl_1.jpg

Tavasszal nálunk debütált a Belau második nagylemeze, a karibi vizekre evező, sok külföldi vendégénekessel megfűszerezett Colourwave, A könnyed elektronika és downtempo hazai zászlóvivői a legutóbbi klipdalhoz, a Risk It Allhoz készítettek egy pörgősebb remixet, már mutatjuk is, hogy sikerült.

rsz_risk_it_all_remix_3_awal.jpgA Kedves Péter és Buzás Krisztián alkotta Belau négy és fél éves fennállása során számos határon túli sikert könyvelhetett el, ez idő alatt közel 200 koncertet adtak 23 országban, és olyan neves nemzetközi fesztiválokon játszottak eddig, mint a Primavera, az Electric Castle, a Eurosonic, vagy az amerikai SXSW.  Az elmúlt években olyan komolyabb rádiók játszották dalaikat, mint a BBC Radio 1, vagy a KEXP, és bekerültek a Café del Mar playlistjébe is. A brit Amahla közreműködésével született, dancehallos lüktetésű Risk It All (amihez már egy sötétebb, "éjszakai" változat is készült) remixe szintén külföldön, a BBC Radio 1-en debütált.

INTERJÚNKBAN MÉG SOKAT MESÉLTEK AZ ÚJ LEMEZRŐL A BELAU TAGJAI

"A Risk It All a lehetőség dala" - fogalmaz a zenekar. "Az egyik kedvencünk az új albumról, a megjelenés óta több nagy nemzetközi rádió is előszeretettel játssza, és már túlvan a 100.000 streamen. 2021 áprilisában szeretnénk kiadni a Colourwave Deluxe verzióját, amelyen újragondolások, remixek, live sessionök, de vadonatúj dal is lesz, erről az egyik szemelvény a Risk It All energikus drum&bass stílusú remixe, amit a Hillsdom nevű angol formáció készített." A Belau az európai turnéjának elmaradó állomásait 2021-ben a lehetőségekhez mérten pótolja majd.

halljuk hát a a Risk It All magasabb BPM-re pörgetett remixváltozatát:

Belau a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_174.jpg

https://recorder.blog.hu/2020/11/20/remixpremier_belau_risk_it_all_hillsdom_remix
Remixpremier! Belau: Risk It All (Hillsdom Remix)
süti beállítások módosítása