"Nem kell póz!" - Nézd meg az Ivan & The Parazol új magyar klipdalát!

2020.10.30. 09:27, Gaines

ivan_7.jpg

Játék című dallal és a hozzá készült új klippel az Ivan & The Parazol visszatér a gyökereihez, hogy átgondolja, mi fontos számára valójában 2020-ban.

clip_image002_1.jpg2020-ban ünnepelte volna 10 éves fennállását az Ivan & The Parazol, de a világ közbeszólt. A fiúk mindent gondosan kiterveltek - turné, nagyszabású szülinapi koncert, merch -, minden adott volt egy igazán izzadtságszagú és érdektelen jubileumhoz. Nem is volt ez igazán kényelmes annak a zenekarnak, aki egy látványos újjászületés előtt állt. A 10 év inkább egy új kezdetnek érződött és nem egy évtized megkoronázásának.

A világ leállása lehetőséget adott az együttesnek, hogy átgondolja és kifésülje az elmúlt évtized problémáit és újraértelmezze azt, hogy mik fontosak nekik és mik nem. Mindannyian úgy gondolták, hogy vissza kell térniük a gyökerekhez ahhoz, hogy újra igazán élvezni tudják azt, amit csinálnak. Ennek eredményéül majdnem két hetet töltöttek a Balaton déli partján együtt, hogy megírják és fel is vegyék az új Ivan & The Parazol új számait. A dalok saját történeteiket, és nagyon erős kötődésüket mutatják be szülővárosukhoz, Budapesthez. 

A most megjelenő Játék című dal klipjét a The Qualitonsból ismert Szőke Barna rendezte, és a fentebb írt problémákat elemzi ki elég sok humorral: egy nyűgös, frusztrált és undok zenekart láthatunk a videóban, akiknek már a hócipőjük tele van magukkal és egymással, de szerencsére betoppan Thuróczy Szabolcs, és visszahozza a régi együtt zenélés örömét. Az újabb magyar nyelvű dallal az Ivan & The Parazol hivatalosan is kétnyelvű zenekarrá vált. 

A zenekar Játék című új dalát itt lehet meghallgatni és megnézni:

https://recorder.blog.hu/2020/10/30/nezd_meg_az_ivan_the_parazol_uj_magyar_klipdalat
"Nem kell póz!" - Nézd meg az Ivan & The Parazol új magyar klipdalát!
süti beállítások módosítása