Csütörtökön exkluzív lemezhallgató estet tart a Carson Coma

2020.10.06. 11:49, Gaines

carson_coma.jpg

Október 8-án, csütörtökön, egy héttel a megjelenés előtt a Carson Comával együtt lehet meghallgatni a zenekar második, Lesz, Ami Lesz című lemezét a B32 Galéria és Kultúrtérben; az albumról Stumpf András műsorvezető beszélget a zenészekkel.

A 2019-es év egyik legjobb magyar albumát (Corduroy Club) jegyző retrobeat-poprock-zenekar október 15-én jön ki a második nagylemezzel, október végén pedig dupla lemezbemutató koncertet tart az A38 Hajó gyomrában, az egyiket 24-én (ez már teltházas), a másikat pedig 25-én. "A debütáló lemezünk megjelenése után nem állt le az együttes a dalszerzéssel, egyre bátrabban kezdtünk dalokat írni magyarul, és mindenféle nyomás nélkül, könnyedén összejött 12 olyan dal, aminek közreadásával hiba lett volna többet várni" – mondta el Héra Barnabás, a zenekar dobosa. - "Ennek a folyamatnak pedig igazából csak kedvezett a tavaszi karantén, hiszen otthonról ugyan, de rövid idő alatt rengeteg dalt írtunk. A dalok véglegesítésért, a lemez címének és koncepciójának kifundálásáért egy egyhetes zenekari tábor felelt júliusban."

HÚSZÉVESEN MINEK SZOMORKODJUNK? ITT BESZÉLGETTÜNK A CARSON COMÁVAL

Az album hangzása eklektikusnak ígérkezik, a swingtől a diszkón át a bluesig rengeteg stílus fellelhető a zenei anyagon, amit tehát a zenekar tagjaival a B32 Galéria és Kultúrtérben lehet csütörtökön meghallgatni, majd dalról dalra kielemezni. A parti az Exkluzív Lemezjátszó programsorozat részeként kerül megrendezésre. Hasonló módon mutatták be a szervezők az Ivan & the Parazol és a 30Y legutóbbi albumát, míg a Margaret Island III című lemezét hat városban hallgathatta meg a közönség az együttessel. További részletek az esemény Facebook-oldalán, jegyet pedig itt lehet vásárolni.

https://recorder.blog.hu/2020/10/06/csutortokon_exkluziv_lemezhallgato_estet_tart_a_carson_coma
Csütörtökön exkluzív lemezhallgató estet tart a Carson Coma
süti beállítások módosítása