Mick Fleetwood is nagyon tud lazulva suhanni a TikTokon

2020.10.05. 10:36, Gaines

mick.png

Múlt héten rajongta körbe az internet azt a TikTokos vírusvideót, amelyen egy 37.éves pasas végtelen lelki békével és nyugalommal gördeszkázik, áfonyás-málnás gyümölcslét iszogat, és közben a Fleetwood Mac Dreams című számát hallgatja, és dudorássza. A zenekar névadó tagja most saját videóval tisztelgett a főhajtás előtt.

A 73 éves Mick Fleetwood csak azért regisztrált a TikTokra, hogy posztolhasson egy videót, amelyben megismétli Nathan Apodaca, avagy marihuánába oltott felhasználónevén 420doggface208 deszkázós, üdvözült suhanását. Az eredeti videó 21 milliós megtekintésnél és 4 millió lájknál tart a TikTokon, és mivel a platformnak jelenleg trendformáló hatása tud lenni (például, ott futnak be slágerek, ott válhatott Lil Nas X-ből az internetgeneráció popsztárja), a Dreamsnek is megugrottak a streamelési, lejátszási, eladási számai. Az elmúlt héten majdnem 89 százalékkal növekedett a streamek száma, és közel hárommillióan hallgatták meg a dal, a letöltések pedig 374 százalékkal ugrottak meg. Apodaca egyébként rengeteg nyugizós-táncolós videót posztol a csatornájára, vírusvideója azért született meg, mert munkába menet lerobbant a kocsija, ezért inkább deszkára pattant, hát nem egy feszkós típus, az biztos. Alább a névadó-alapító dobos videója, és az eredeti, amit még nem tudtunk megunni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So Blessed look at @mickfleetwoodofficial ��Steady Vibin like no other �� #420souljahz #ec #king #cloud9 #steadyvibin #fleetwoodmac #smiles #live #love #life #onelove

@Doggface208 (@doggface208) által megosztott bejegyzés,

https://recorder.blog.hu/2020/10/05/mick_fleetwood_is_nagyon_tud_lazulva_suhanni
Mick Fleetwood is nagyon tud lazulva suhanni a TikTokon
süti beállítások módosítása