A görkirozó Josh Homme még Hitlert is lepisálja

2020.01.31. 11:59, Gaines

desert.png

Josh Homme új klippel jelentkezik a tavaly újraélesztett The Desert Sessions nevű projektjének kíséretében, és nem fukarkodik a szürreális, meghökkentő képsorokban: a szőlőt szemezgető, szelfiző Hitler csak a kezdet.

The Desert Sessions egyike a Queens Of The Stone Age-frontember számos nagyszerű mellékprojektjének, az Eagles Of Death Metal vagy a Them Crooked Vultures mellett, és mindegyiknél régebbre nyúlik vissza. Egy évvel a QOTSA megalapítása után, 1997-ben indította útjára a kollaborációkon alapuló lemezsorozatot, melynek keretén belül olyan zenésztársakkal közösen rögzít gyakran pár óra alatt helyben szerzett számokat, mint PJ Harvey, Mark Lanegan, vagy a Soundgarden, a Nine Inch Nails, az earthling? és a Monster Magnet egyes tagjai. A projekt 10 EP és öt válogatáslemez után 2003-ban hiátusra vonult, bár Homme mindig elmondta, nem vetett véget neki végleg, és valóban, tavaly kijött a 11-es és 12-es fejezet.

LEHETNEK GAZEMBEREK A KIRÁLYNŐK? NANÁ, VÁLASZOLJA A QOTSA

Az Easier Said Than Done című számhoz készült új videóban Homme először kényszerzubbonyban, majd elegáns öltönyben görkorizik megannyi morbid és impozáns figura között, hol Hitlert tiszteli meg a vizeletével, hol aranyozott disznóorral ékesített arisztokrata maszturbál mellette, hol felgyújt két biztonsági őrt egy hanyagul odapöccintett gyufával, és akkor a domináról meg a szigorú tanárnéniről még nem is beszéltünk. A Chapman Baehler rendezte videó nemcsak az EP-ket hivatott népszerűsíteni, a Desert Session által frissen útjára indított, kéthetente tartott jótékonysági árveréssorozatot is, melynek bevételei a betegséggel vagy fogyatékossággal küzdő zenészek és hangmérnökök megsegítésével foglalkozó The Sweet Stuff Foundationhöz folynak be. Az aukción a Desert Session által inspirált alkotásokra, ékszerekre, szobrokra, szőttesekre lehet licitálni.

https://recorder.blog.hu/2020/01/31/a_gorkorizo_josh_homme_meg_hitlert_is_lepisalja
A görkirozó Josh Homme még Hitlert is lepisálja
süti beállítások módosítása