Bulizd át az év végét az Instantban! Belvárosi Vigadó a ColorStarral, Random Trippel, JumoDaddyvel és még sokan másokkal

2019.12.23. 10:23, Gaines

instantfogasszilveszter.jpg

(X) Az Instant-Fogas szervezői pontosan tudják, hogy idén nemcsak 2019-et, hanem az egész évtizedet is búcsúztatniuk kell, éppezért kolosszális bulisorozattal kényeztetnek el minket. A Belvárosi Vigadó nevű rendezvény keretében december 25-től kezdve hat napon át várják az előszilveszteri bulik és koncertek a nagyérdeműt, aztán a szilveszterrel felteszik a koronát. Már mondjuk is, mennyi és milyen jóféle programokra lehet számítani!

Kezdjük a végén, a szilveszteri hepajjal, amikor az Instantban a már hagyománynak számító Random Trip-megabulival léphetünk át az újévbe. A szabad improvizációnak szentelt estén bármi megtörténhet, meg az ellenkezője is, egy a biztos, hogy önfeledt hangulatban lehet egy hatalmasat táncolni. A fergeteges koncerten ott lesz Vitáris Iván, Jónás Vera, rappelni fog MC Kemon, beugrik Vavra Bence, A Dal 2019 döntőse, az énekeseket pedig az Ocho Macho, a Kowalsky meg a Vega, vagy épp Péterfy Bori zenészei kísérik, természetesen a két alapember, Delov Jávor és DJ Q-Cee hathatós vezényletével. Meglepetések garantáltak.

Egy nappal korábban, december 30-án fenomenális koncerttel alapozhatunk a szilveszterre, a ColorStar ugyanis az Instantban tartja évzáró buliját. Idén év elején jelent meg a csapat Time Is The Drug című lemeze, mely hozza a zenekartól megszokott ethnós-pszichedelikus dance-rock örömöket, de egészen friss hatásokat is beépít a Black Mirrortól a Stranger Thingsig. Az új dalok mellett persze a régi közönségkedvencek is megszólalnak majd az évzáró koncerten, különleges látvánnyal, ahogy az emlékezetes élő fellépéseiről híres ColorStartól megszoktuk.

És ez még nem minden! A ColorStar mellett a Hősök is évzárózik, ráadásul ez egyben szülinapi buli is lesz, hiszen a rapcsapat idén vált nagykorúvá. A tizennyolcadik életév betöltését vendégekkel (Tkyd és Siska Finuccsi) ünneplik meg egy exkluzív bulin, december 27-én, ahol lecsápolhatjuk majd a karácsony alatt felgyülemlett energiáinkat. Egy napra rá, december 28-án Ersch veszi át a stafétát, ő nem más, mint Siklósi Örs, az AWS frontembere, aki azokat a dalait fogja eljátszani, amelyek nem férnek bele a fő formációja repertoárjába: lesznek vidám dalok a vidéki alkoholizmusról, és lesznek amcsi popslágerekbe bújtatott XX. századi lírák is. Mi jöhet még? Bulik látástól vakulásig: aki az ünnepek alatt sem bír magával, annak Mooger és Tom Tailor tolja a talpalávalót 25-én és 26-án este, míg 29-én Wayden lép a DJ-pult mögé. Szilveszterkor pedig egyéb DJ-kkel egyetemben JumoDaddy is pörget future basst, klasszik varacskolást, trapet, dubstepet, mindenféle elektronikát.

TEKINTS BE JUMODADDY ÉJSÖTÉT BALETTKLIPJÉNEK KULISSZÁI MÖGÉ!

Van tehát miből válogatni, az előszilveszterezés teljes programkínálatát az Instant-Fogas komplexum valamennyi helyszínével itt lehet átböngészni, a szilveszternek pedig ez a Facebook-eseményoldala.

https://recorder.blog.hu/2019/12/23/bulizd_at_az_ev_veget_az_instantban_belvarosi_vigado_a_colorstarral_random_trippel_jumodaddyvel_es_m
Bulizd át az év végét az Instantban! Belvárosi Vigadó a ColorStarral, Random Trippel, JumoDaddyvel és még sokan másokkal
süti beállítások módosítása