Klippremier! Kelemen Kabátban: Egy van

2019.12.12. 11:00, Gaines

kelemen.png

Új klipdallal jelentkezik a Kelemen Kabátban; a tavalyi Fehér angyal LP után idén tavasszal nyárias dallal rukkoltak elő, melyhez remixversenyt is hirdettek (Kicsi rigó), utána kihozták a Régi dal című, house-beütésű számukat, most pedig karácsonyi különkiadással készültek a rajongóiknak, mely egyben már egy jövő évi anyag előfutára is.

Az Egy van című, összetartozásról és szeretetről szóló szerzeményt ezzel az üzenettel vezeti fel a zenekar: "A dal fő üzenete az, hogy az emberek egymásra figyeljenek, időt és élményeket ajándékozzanak tárgyak helyett. Sajnos a modern társadalom jelentős része mentális problémákkal küzd, eközben a kapzsiság és a túlfogyasztás a bolygót rombolja. Figyeljünk egymásra és keressünk valós értékeket a fogyasztásban kiélt boldogság pótlékok helyett." A dalnak nincs konkrét karácsonyi tematikája, csak az empátiát, megértést és az odafordulást hirdeti, de hát mi másról szólnának az ünnepek, ha nem erről. A számhoz készült, helyes animációs kliphez Karácsony Zsófi készítette a rajzokat, a videó végleges formáját Balázs Soma vágó-animátor közreműködésével nyerte el.

KELEMEN KABÁTBAN-INTERJÚNK ITT OLVASHATÓ

A Kelemen Kabátban jövő tavasszal, március 6-án az Akváriumban tartja EP-lemezbemutatóját, amelynek a most látható Egy van lesz a címadó dala. (Facebook-eseményoldal) Lássuk is!

Kelemen Kabátban a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_4.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/12/12/klippremier_kelemen_kabatban_egy_van
Klippremier! Kelemen Kabátban: Egy van
süti beállítások módosítása