Jövőre Budapestre hozza szólólemezét az Alice In Chains énekese

2019.10.14. 12:29, Gaines

william_duvall_2020.jpg

William DuVall, az Alice In Chains énekes-gitárosa szólóban is bemutatkozik a magyar közönségnek, és 2020. április 15-én egy bensőséges hangulatú koncerten játssza majd el a Dürer Kertben a One Alone című, legelső szólóalbumát.

Úgy tűnik, a jövő év tavasza a neves zenekarok frontembereinek szólóprodukcióiról fog szólni a fővárosi koncertszíntéren: míg májusban Damon Albarn (Blur, Gorillaz) hoz el a Müpába egy Izland ihlette, szimfonikus-elektronikus műsort, egy hónappal előtte William DuVall prezentálja idén áprilisban megjelent önálló anyagát Budapesten. DuVall 2006-ban lett a zenekar teljes jogú tagja, a 2002-ben, drogtúladagolásban elhunyt Layne Staley-t váltva a frontember poszton; a váltásról azt írtuk, "nem kínos vesszőfutás, és nem is aprópénzre váltott legenda." DuVall közel négy évtizedet felölelő karrierjében a punktól (Neon Christ) a hard rockig (Come With The Fall) megannyi zenei stílusban letette névjegyét. (Plusz diplomát szerzett vallásfilozófiából is.)  A sajtóközlemény szerint "az a zenész, akinek önállóan is van magvas mondanivalója, amit az október 4-én megjelent szólóalbumán össze is szedett, és amelyet ezen a különleges  hangulatú, akusztikus koncerten keresztül a hazai rajongóknak is tolmácsol majd."

Az Alice In Chains tavaly megfordult nálunk, júliusban adtak remek hangulatú koncertet a Budapest Parkban. DuVall szólókoncertjére csak limitált számban érhetőek el jegyek, már megvásárolhatók a Ticketportalon.

duvall.jpg

 A koncert Facebook-eseményoldala

https://recorder.blog.hu/2019/10/14/jovore_budapestre_hozza_szololemezet_az_alice_in_chaines_enekese
Jövőre Budapestre hozza szólólemezét az Alice In Chains énekese
süti beállítások módosítása