Itt a Hangfoglaló Program – Októberben Szendrői Csabi válogatásában jelentkezik a Magam adom!

2019.10.14. 17:37, trecorder

hangf_spotify_hirdetes_magam_adom_10.jpg
A Hangfoglaló Spotify kurátori listájának összeállítására most a szeptember közepén új lemezzel jelentkezett Elefánt frontemberét, Szendrői Csabit kértük fel. Az énekes- dalszerzőt a playlist elkészítésének miértjeiről kérdeztük.

Miért éppen ezek a dalok került rá a playlistedre?

Van egy Spotify-listám, ahová beteszek minden olyan dalt, ami tetszik és/vagy van benne valami, ami elég érdekes ahhoz, hogy visszahallgassam. Nincsenek kedvenc zenéim, mindig épp aktuális kedvencek vannak. Van itt pár régi, de sok olyan előadó is, akiknek a nevét én is most, a lista összeállításakor írtam le először.

Van-e köztük kakukktojás? Miért?

A Carol Of The Bells – ez egy rövid karácsonyi darab, azt hiszem, a Reszkessetek, betörőkben hallottam évekkel ezelőtt, nemrég eszembe jutott, és most megkerestem.

Melyik az elmúlt egy évben megjelent hazai lemezek közül a három kedvenced és miért?

Nagyon régen nem hallgattam meg három magyar lemezt. Most a Mulató Aztékok új lemezét igen. Azt szerettem. Ritkán hallgatok meg albumokat egyben. Általában csak sodródok dalról dalra.

Ha a zenekarról most filmet forgatnánk, mi lenne a főcímzene?

Ha az Elefánt zenekarról forgatnának filmet, és a saját dalaink közül kéne választani akkor az új lemezről a Kösz címűt mondanám.

Melyik dal lehetne a generációd himnusza?

Jeanne Added: A War Is Coming


A cikksorozat a Hangfoglaló Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2019/10/14/itt_a_hangfoglalo_program_oktoberben_szendroi_csabi_valogatasaban_jelentkezik_a_magam_adom
Itt a Hangfoglaló Program – Októberben Szendrői Csabi válogatásában jelentkezik a Magam adom!
süti beállítások módosítása