Klippremier! Polytrip: Dancing In The Sheets

2019.10.04. 10:00, Gaines

polytri2018-1033447.JPG

A progresszív rockot funkkal, jazzel és grunge-dzsal vegyítő Polytrip trió tavaly év végén mutatta be nálunk első, háromszámos EP-jének záródalát, most pedig napvilágot lát első önálló klipjük is. Jelmezes-bulizós premier!

A Polytrip (Lugosi Dániel – gitár, ének; Székely Ádám – basszusgitár, vokál; Vincze Ákos – dobok) a 2018-as EP után új dallal jelentkezik, amelyhez ezúttal videoklip is készült. A Dancing In The Sheets jól táncolható, diszkósabb vonalat képvisel, hangzásvilágában azonban továbbviszi a Cannibal EP-n található számokkal megkezdett irányt. A klipet Czakó Máté és Baranya Ákos vezényletével vették fel a BARhole Music Clubban, a sokat látott helyhez híven pedig egy szürreális, képszakadásos buli adja a tematikát. A videó érdekessége, hogy 360-as technikával készült, tehát 360 fokot rögzítettek és terítettek sík képernyőre.

A szám arról szól, hogy a hirtelen találkozásokból sülhetnek ki egész vad és forró dolgok, ami nem feltétlenül jelentik azt, hogy ez a varázs tartós marad. Egy éjszakai vándor keresi a párját, feltérképezi ki szabad „egy táncra a lepedők között”. Ehhez jön a bulis képvilág, illetve az extázis hatása alatt elkövetett elmebeteg és karikatúrásan túltolt, már-már őrült dolgok, ahogy ez egy igazi házibuliban is meg szokott történni. A végén pedig mindenki kidől, és csak a kemény mag marad talpon. Ráadásul a videóban a legjobb barátaink szerepelnek, és mindenki csak azt csinálja, amit péntek-szombat esténként szokott” – fejtette ki a frontember, Lugosi Dani. A dalt a zenekar az őszi szezon előfutárának szánja, hiszen bevallásuk szerint idén még legalább két single-lel szeretnének jelentkezni.


a Polytrip legközelebb a Leander Kills november 15-i lemezbemutató koncertjén lép fel a Barba Negrában, Facebook-eseményoldal 


és akkor mindenki vegye fel a partizós csákóját, irány a Dancing In The Sheets: 

Polytrip a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_2.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/10/04/klippremier_polytrip_dancing_in_the_sheets
Klippremier! Polytrip: Dancing In The Sheets
süti beállítások módosítása