Viszlát, Apey & The Pea! Helló, LAZARVS!

2019.09.23. 09:58, Gaines

lazarvs.jpg

Nem kell megijedni, nem oszlik fel az Apey & The Pea, mindössze nevet változtat: a zenekar tizedik születésnapi koncertje végén jelentette be, hogy a metál trió a jubileum megünneplése után LAZARVS néven folytatja tovább a zenélést.

A tízéves zenekar a magyar keményzene egyik legmeggyőzőbb sikertörténete az elmúlt időszakból, most elmondásuk szerint korszakváltás történik, és új fejezetet nyitnak. Azt lehetett tudni, hogy javában dolgoznak a 2017-es HEX nagylemez folytatásán, és Áron András "Apey" elárulta azt is, hogy a kegyetlen atmoszférájú lemez a Lazarus címet fogja viselni. „Ezzel az anyaggal zeneileg nagyon messzire megyünk. Hideg, helyenként kifejezetten morbid lesz, tele új dolgokkal.” (Ebben a videóban engedtek be minket a stúdiózás színfalai mögé.)

TÜRHŐ HIMNUSZOK: A 10 LEGJOBB APEY-SZÁM

A várhatóan 2020 őszén megjelenő lemez címével ugyanakkor a zenekar neve is módosul. „Nagyon köszönjük mindenkinek az eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a legtöbben tudjátok, nagy lendülettel íródnak az új számok, és minél többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, úgy érezzük, új fejezetet kell nyissunk a zenekar életében. Innentől LAZARVS néven folytatjuk tovább” – jelentették be a zenekar tagjai. A LAZARVS októberben magyarországi klubturnéra indul a Stubbornnal, az új lemezről a tervek szerint tavasszal kapunk először ízelítőt kislemezdallal és hozzá tartozó klippel. Búcsúzzunk a 10 éves névtől:

https://recorder.blog.hu/2019/09/23/viszlat_apey_the_pea_hello_lazarvs
Viszlát, Apey & The Pea! Helló, LAZARVS!
süti beállítások módosítása