Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ A színpadon nyalta ki barátnőjét Flume

2019.09.06. 15:39, Gaines

dj_flume_peach.jpg

Ami egy fesztiválon történik, az ott is marad – kivéve, amikor videó készül róla.

A hét elején ért véget az idei Burning Man fesztivál, amikor is kiözönlik a nevadai Black Rock sivatagba több tízezer ember, hogy levetkezzék magukról a civilizációt, fura díszleteket építsenek fura jelmezekben, és a végén elégessenek egy óriási szobrot. Az akutális Burning Man mérlegének egyik nyelve, hogy 58 embert tartóztattak le – főleg kábítószer-birtoklásért, egy esetben szexuális bűncselekmény vádjával –, volt egy halálos áldozat is, másrészt olyan bulikat is tartottak, mint például az új Tool-lemez első közös végighallgatása, és hatalmas táncparti alakult ki a Mad Max-statisztáknak kinéző fesztiválozók részvételével.

A fesztivál legnotóriusabb figurájának viszont egy ausztrál DJ bizonyult, nevezetesen Flume, aki a szettje közepén meglátott a közönségben egy táblát, rajta a kérdéssel: „Vajon szokott egyáltalán DJ Flume segget kinyalni?” Mire Flume nem akarta bizonytalanságban hagyni a rajongóját, és fent a színpadon egyből beletemetkezett egy nő hátsójába. A rögtönzött – és mindössze két másodpercig tartó – orális szex-imitáció másik főszereplője Flume állítólagos modell barátnője, Paige Elkington, az esetről pedig videófelvétel is készült, amit maga Elkington tett fel a netre, „bocs, anyu” felirattal; később ugyan levette, de addigra már vírusvideó lett belőle.

FLUME ÚJ BŐRE SZTÁRVENDÉGEKTŐL CSILLOG

A reakciók az extrém nyelvgyakorlathoz hűen elég vegyesek és szélsőségesek, van, aki azon háborodott fel, hogy a kütyümentességet szorgalmazó fesztiválon a mobilján rögzítette a „kölcsönös beleegyezésen alapuló mókát”, mások szóviccet kanyarítottak belőle („mindig is tudtam, hogy Flume nagy szarrágó”, „a csávó nem fél új mélységeket felfedezni”), olyan is akad, aki párkapcsolati mintaképnek tekinti a színpadon egymásnak eső párost,  vagy épp elszörnyedt. Paris Hiltonnak is meg kellett nyilatkoznia az ügyben, egy feneket szimbolizáló barackos és egy mosolygó macskás emojival biztosította támogatásáról Flume-ot. „Csak poénnak szántam” – zárta le az ügyet maga a bűnös az Instagramján egy ugyancsak barackos fotóval.

Végezetül a legtalálóbb komment párhuzamot vont egy másik DJ-vel, aki hírhedten kérkedik azzal, hogy nem hajlandó orális szexszel kényeztetni a feleségét:

„Egy DJ Khaledtől Flume-ig terjedő skálán mekkora freak vagy?”

alább egy kis Tooltánc levezetésnek:

https://recorder.blog.hu/2019/09/06/18_a_szinpadon_nyalta_ki_baratnojet_flume
18+ A színpadon nyalta ki barátnőjét Flume
süti beállítások módosítása