Ingyenes koncertet ad Bryan Adams Budapesten

2019.08.27. 10:08, Gaines

bryanadams.jpg

Szeptember 28-án a Hősök terén egyszerre ünnepelhetjük meg a kanadai rocksztárral a Skandináv lottó huszadik születésnapját, és hogy már ötven év eltelt az óta a bizonyos '69-es nyár óta.

Bryan Adams hatodik alkalommal koncertezik Magyarországon, legutóbb három éve, a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. Ő volt a tizenkettedik olyan világsztár, akit a Kapcsolat koncertsorozat keretében ingyenes szabadtéri bulin nézhettünk meg személyesen, 2007-ben. Idén ősszel szintén ingyenes koncertet tart a Szerencsejáték Zrt. szervezésében; a társaság tavaly szervezett először ilyen fellépést, akkor Sting és Shaggy közös produkcióját hozták el a Hősök terére.

18+ ÉS AZT TUDTAD, HOGY BRYAN ADAMS KERESETT DIVATFOTÓS IS LETT? ÍME, PÁR MŰVE

A kanadai sztár a Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint kifejezetten erre az estére készített exkluzív kétórás showval lép fel, idei lemeze, a Shine A Light amerikai turnéját megszakítva. Az előzenekar a Wellhello lesz, ők este hatkor kezdenek, Adams nyolckor lép színpadra. Az énekes-gitáros-dalszerző új dalai mellett minden bizonnyal elhangzik majd a Robin Hood, a tolvajok fejedelme Oscar-díjra jelölt bombaslágere, az (Everything I Do) I Do It For You, a Summer Of 69, vagy épp azok a 90-es évek első felében született számai, amiket mi inkább cikinek tartunk. De hát Bryan Adams nem árul zsákbamacskát, ki lehet számítani, mit kapunk tőle, és ennek fényében eldönteni, kíváncsiak vagyunk-e rá élőben (ismét), szeretnénk-e nosztalgiázni egyet a rockballadáin. Ráadásul Shaggy sem lesz vele a színpadon, ami mindenképp bónusz pont.

Az idei koncert a tavalyi eseménnyel megegyező költségvetéssel – majdnem félmilliárd forintból – valósul majd meg.

Címkék: koncert bryan adams
https://recorder.blog.hu/2019/08/27/ingyenes_koncertet_ad_bryan_adams_budapesten
Ingyenes koncertet ad Bryan Adams Budapesten
süti beállítások módosítása