Tényleg gyűlölik egymást a Black Keys tagjai?

2019.05.16. 18:21, Gaines

blackkeys.png

A Black Keys áprilisban jelentette be, hogy idén új lemezzel jönnek ki, a „Let’s Rock” június végén jelenik meg. Előző albumuk öt éve jelent meg, ilyenkor az szokott lenni az első kérdés, miért tartottak ennyire hosszú szünetet. A duó a lemezt beharangozó Go klipjében csattanós választ ad: azért, mert ki nem állhatják egymás képét.

A Bryan Schlam rendezte videó elején egy terapeuta irodájában találkozunk Dan Auerbach énekes-gitárossal és Patrick Carney dobossal, mint kiderül, öt éve egy árva szót sem szóltak egymáshoz. "Ti vagytok a Black Keys, az istenit neki! Amerika kedvencei!" – fakad ki a szakember, mindhiába. Itt már csak a csoda segíthet, és végső megoldásként meditációs hippitáborba menesztik őket, ahol füstölők, csoportterápia, karateedzések és tudatmódosító szerek segítségével próbálják kibékíteni a zenekar tagjait. A középső ujjakat, gyűlölettől izzó tekinteteket és eltévedt ökölcsapásokat végül csak egy dolog tudja feledtetni: hogy micsoda, azt nem áruljuk el, legyen elég annyi, hogy nem az alkotás múzsája csókolja homlokon őket. „A forgatás jó móka volt, de azóta sem beszéltünk” – poénkodott Auerbach. Az eddig kijött single-ök (Lo/Hi, Eagle Birds) alapján az új lemez a poppal való kacérkodás után visszatérés lesz a tősgyökeres, koszos southern-blues rock gyökerekhez, „tisztelgés az elektromos gitár előtt”, mondta Carney, nincs billentyű, csak a lecsupaszított-széttorzított gitársuvickolás.

EBBEN A KORHATÁROS VIDEÓBAN FÉLMEZTELEN SZUPERMODELLEK ISTENÍTIK A BLACK KEYST


szóval itt a Black Keys humoros haragszomrád-videója, a Go:


és itt érdemes megemlékezni arról a Travis-klipről, amit Anton Corbijn rendezett, és amiben a négy tag péppé veri egymást: 

https://recorder.blog.hu/2019/05/16/tenyleg_gyulolik_egymast_a_black_keys_tagjai
Tényleg gyűlölik egymást a Black Keys tagjai?
süti beállítások módosítása