Derűre ború: szétment Michelle Williams és Phil Elverum

2019.04.20. 10:57, Gaines

michelle_phil_split.jpg

Tavaly nyáron az év reményt adó jóhíreként számoltunk be a ragyogó színésznő és a remek zenész egybekeléséről, de sajnos nem tarthatott sokáig az örömünk: a Hollywood Reporter értesülései szerint Michelle Williams és Phil Elverum alig egy évvel az esküvő után szétmentek.

Nemcsak azért drukkoltunk nekik, mert külön-külön is szeretjük a Túl a barátságon, A régi város és A legnagyobb showman sztárját, valamint a The Microphones zenekarban, majd 2003-tól Mount Eerie név alatt alkotó indie dalszerző-producert. Hanem mert korántsem tündérmesébe illő a történetük; magánéleti tragédiáik miatt úgy éreztük, igazán kijár nekik a boldog párkapcsolat. Williams 2008-ban vesztette el gyermeke apját, a gyógyszertúladagolásban elhunyt Heath Ledgert, míg Elverum felesége, Geneviéve Castrée zenész-képzőművész másfél évvel lányuk megszületése után halt meg hasnyálmirigyrákban. (Két ezt követő lemezén, a 2017-es A Crow Looked At Me-n és a 2018-as Now Only-n megrendítő erővel dolgozta fel a gyászt.)

PHIL ELVERUMMAL 2017-BEN KÉSZÍTETTÜNK INTERJÚT, AMIBEN SZINTÉN ŐSZINTÉN BESZÉLT A GYÁSZMUNKÁRÓL

A pár egymásra találásáról és egybekeléséről a 2018 szeptemberében megjelent Vanity Fair magazinban közölt címlapinterjúban adott hírt Michelle Williams; az interjúban azt mondta, a Ledger halála óta eltelt 10 évben azt a fajta „radikális elfogadást” kereste, amit annak idején tőle kapott, és Elverum személyében végül rátalált arra, aki képes ezt megadni neki. „Úgy szeret engem, ahogyan az egész életemet élni szeretném. Szabadon akarok megélni minden pillanatot. Arra nevelem Matildát [a lányomat], hogy legyen bátran önmaga, és végre olyan ember szeret, aki engem is felszabadít.” Nem tudni, mi állhat a kapcsolat széthullása mögött, a névtelen forrásra hivatkozó cikkben csupán annyi áll, hogy a 38 éves színésznő és a 40 éves zenész baráti módon szakítottak, mi pedig csak sajnálni tudjuk, hogy így alakultak a dolgok.

Michelle Williamst a jelenleg futó Fosse/Verdon című minisorozatban láthatjuk, amelyben a legendás Broadway-sztárt, az énekes-táncos Gwen Verdont alakítja, aki Bob Fosse rendező-koreográfus (Kabaré, Mindhalálig jazz) társalkotójaként hatalmas szerepet játszott annak az egyedi táncstílusnak a kialakításában, amiből például Beyoncé is rengeteget átemelt a Single Ladies klipjébe.


A Fosse/Verdon előzetese: 


A teljes A Crow Looked At Me

https://recorder.blog.hu/2019/04/20/derure_boru_szetment_michelle_williams_es_phil_elverum
Derűre ború: szétment Michelle Williams és Phil Elverum
süti beállítások módosítása