Klippremier! Lóci játszik: A plakát

2019.03.26. 10:00, Gaines

thumbnail_yt2.png

A Lóci játszik várhatóan az idei év végén jelenteti meg harmadik nagylemezét, és máris meghallgatható egy korai fecske a tervezett anyagból. Mi több, megnézhető, a szakítós dalhoz készült ugyanis egy osztott képernyős, animációval megbolondított klip, melynek Törőcsik Franciska az egyik főszereplője – nem is akárhogy. Klippremier!

A legutóbb a BÚÉK című filmben – és a héten zajló Friss Hús rövidfilmfesztiválon a szuper Rozgonyinéban – feltűnt színésznő A plakát klipjében egy szakítás után közös otthonukból külön-külön kiköltöző pár női felét játssza (a férfit természetesen Csorba Lóci). Törőcsik ugyanakkor nemcsak színészként, hanem énekesként is közreműködik a dalban: duettről beszélünk, amit élőben is együtt fognak előadni április 13-án az Akváriumban. Közös gyökereik is vannak egyébként, mind a ketten a Városmajori Gimnáziumban végeztek.

TÖRŐCSIK FRANCISKA RÖVIDFILMES REMEKLÉSÉRŐL ITT ÍRTUNK

A dal és a klip születéséről a Lóci játszik frontemberét kérdeztük, ezt mesélte: „Olyan típusú szakítós számokat szeretek írni, amikben a végtelen szomorúság és a jövő reménytelisége egyszerre jelen van. Sokáig csűrtem-csavartam ezt a rövidke dalt, hogy kilépjen ebből a ’megfogalmazott levél’ formátumból, és egyszer csak rájöttem, hogy ha duettet csinálok belőle, akkor máris jobban működik: ez nem levél, hanem rövid üzenetek egymásnak! Nagyon örülök, hogy a Franciska ilyen szépen át tudta adni ezt az üzenetet a felvételen, a klipben pedig hihetetlen érzelmi skálán mozog úgy, hogy meg sem szólal. Úgy néz, mint senki más... Főleg én nem…

LEMEZTÁSKÁZTUNK IS MÁR LÓCIVAL

legközelebb tehát a Szombat 13 névre keresztelt koncerten találkozhatunk a csapattal az Akvárium NagyHalljában, külön érdekesség, hogy egy új dal (a tizenharmadik) is születik majd az eseményen a közönség bevonásával. Jegyvásárlás.

A zenekar Facebook-oldala

locijatszik_bandpress_2018_05_credit_nagymarton.jpg


most pedig következzen az optimistán szomorkás, tömör és szép A plakát:

https://recorder.blog.hu/2019/03/26/klippremier_loci_jatszik_a_plakat
Klippremier! Lóci játszik: A plakát
süti beállítások módosítása