A Recorder bemutatja: Alpaca Beat ma este a Muzikumban.

2019.03.16. 12:00, Recorder.hu

mm_0316_alpaca_fbcover.png

(X) Az Alpaca Beat trendet tesz a fejedbe, majd az arcodba nevet, kijózanít és megtanít arra, hogy az eufóriát mindig letargia követi. Ha már kiüresedtél, végre leöblítheted a keserű hazugságokat száraz italokkal, március 16-án, szombat este a Muzikumban.

A zenekar első, angol nyelvű post-rock/garage stílusú kislemeze után, 2017-ben magyar nyelvű EP-t adott ki. Az anyagon megfért egymás mellett a swing, a hiphop és az indie is. A Bármerre jártál című dalhoz klip készült, ami az elfogadás és a befogadás témáját járta körbe, és számos klipfesztiválon előkelő helyezést ért el. Az idén új dalok és klipek bemutatására készül a zenekar.

Földvári-Nagy Tamás, a zenekar frontembere mesél az elmúlt időszakról: „Egy elvágyódás fogalmazódott meg bennünk, az eddigi formákat eldobva egy merőben új zeneszerzési módszerrel kísérleteztünk. Ennek eredménye a Filterkép című dal, aminek az ősbemutatója a Muzikumban lesz."

„Ez a koncert fontos mérföldkő a zenekar életében – vélekedik Bagány Márton gitáros –, fokozatosan helyezzük előtérbe az elektronikát, modernizáljuk a dalainkat, és feszegetjük a műfaji határokat."

Bencze Máté basszusgitáros szerint szexi, groove-os, partihimnuszok vannak születőben, ezekből fognak ízelítőt adni a koncerten. A ritmusszekciót Kovács Kristóf (dob) erősíti.

Facebook-esemény ITT.

Helyszín: Muzikum Klub & Bisztró, 1088 Budapest, Múzeum utca 7.

Időpont: 2019.03.16., szombat

Kezdés: 20:30

Belépő: 1500 forint

www.muzikum.hu | www.facebook.com/AlpacaBeat

A Bármerre jártál videoklipje:

https://recorder.blog.hu/2019/03/16/a_recorder_bemutatja_alpaca_beat_ma_este_a_muzikumban
A Recorder bemutatja: Alpaca Beat ma este a Muzikumban.
süti beállítások módosítása