Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Miley Cyrus legerotikusabb provokációi

2019.03.15. 15:43, Gaines

mileyborito.jpg

Miley Cyrus karrierje jó néhány fázison átment már: a Hannah Montana-korszak rég apró ponttá zsugorodott a visszapillantó tükörben, és jelenlegi, szocio-öntudatos, popfeminista attitűdjével a botrányhős éveket is mintha igyekezne hátrahagyni. De azért nem viszi túlzásba. A nemzetközi nőnapra például olyan mémgiffel állt elő, melyben Taylor Swift dörgölőzik hátulról hírhedt twerkölős énjéhez. Össze is szedtük a legprovokatívabb fotóit és videóit, sok meztelenkedéssel.

10.

Legutóbb tavaly okozott szívrohamot a tévés cenzoroknak, amikor olyan felsőben ment az országos tévébe, amit csak a szentlélek tartott egyben. Vagy pár erős ragasztó. Lám, elég a balhéhoz, ha csak majdnem pucér.

miley_10.png

9.

A 2015-ös VMA műsorvezetésére azzal készült fel, hogy lőtt magáról egy meztelen selfie-t a mosdóban. Látszik, milyen álmos szegény, átérezhető, még szerencse, hogy meg lett örökítve.

miley_9.jpg

 

 

8.

A 2014-es Bangers turné koncertjeinek intrófilmje Quentin Jones videóművésztől. Viszlát, Disney-kislány, szevasz, szigszalaggal leragasztott mellbimbó és kötözős erotika.

miley_6_1.png

miley_6b_1.png

miley_6c_1.png

7.

A börtöntöltelék Cyrus extravagáns amerikai fotóművész, David LaChapelle kötetéhez állt modellt 2017-ben. Két változat is készült: az egyiken rideg cellában néz a fény felé, mint egy Caravaggio-modell, a másikon pillangóvá váló, csillámporos diszkódíva.

miley_5b.jpg

miley_5a.jpg

6.

A V magazin kétszer is lencsevégre kapta: 2014-ben az idén februárban elhunyt Karl Lagerfeld lőtt róla míves, fekete-fehér aktfotót, egy évre rá pedig a Bangerz turné alatt készített polaroidokon látható, hol bibliofil énjét tárja fel (pucéran), hol pitypangot fúj (pucéran), hol fürdőt vesz stratégiailag elhelyezett, de persze teljesen spontán habbal.

miley_7a.jpg

miley_7b.jpg

miley_7c.jpg

miley_7d.jpg

5.

Miley Cyrus és a Flaming Lips a legdrogosabb közös drogklipben, pszichedelikus aggyal, leszbikus jetivel, nyáladzó Cyrusszal, és egy meztelen nővel, aki meglepő módon nem ő.

4.

Cyrus a 2013-as VMA-fellépésen. Azon a bizonyosan. A Robin Thicke-esen. A twerkölősön. Ami nemcsak a sztár ismertségén dobott hatalmasat, hanem a pucsítós fenékrázás művészetét is népszerűsítette, e nélkül most Cardi B sem lenne sehol.

miley_3.jpg

3.

A Miley Cyrus and Her Dead Petz elnevezésű turnén a sok-sok kosztüm közül alighanem ez a latexmelles-gigantikus műpéniszes volt a legemlékezetesebb.

miley_8.jpg

2.

A Paper magazin 2015-ben vetkőztette le Miley-t, aki a szövegben arról mesél, hogy vegán lett, meg mennyire szereti az állatokat, de úgyis csak a festékkel összemázolt, hídba lemenő, malackodó képek miatt görgetünk le a cikkben, amiket Paola Kudacki fotózott, esztétikusan.

miley_2.jpg

1.

Jó, hát nincs ebben semmi meglepetés, mi más lenne az első, mint a legendás bontógolyón való pucér himbálózás és kéjes pörölykalapács-nyalogatás. A cenzúrátlan változatból, ugye. Néha az evidencia a legpolgárpukkasztóbb.

miley_1_1.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/03/15/18_miley_cyrus_legerotikusabb_provokacioi
18+ Miley Cyrus legerotikusabb provokációi
süti beállítások módosítása