Dallos Bogi énekesnőként és dalszerzőként is lenyűgözte az Akusztik közönségét

2018.11.21. 16:53, Recorder.hu

akusztik_logo_650_24.jpg

 

(X) Dallos Bogit A Dal 2014 döntőjében a legjobb négy közé jutott We All című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség. Bár végül nem az ekkor még Bogi néven fellépő énekesnő képviselte hazánkat az Eurovízión, a szerzemény osztatlan sikert aratott, és a 2014-es év egyik legnagyobb hazai slágere lett. A magyar zenei szakma neki ítélte a Fonogram-díjat az év felfedezettje kategóriában, valamint megnyerte a Bravo OTTO különdíját és jelölték VIVA Cometre is legjobb új előadóként. 2017 tavaszán már dalszerzőként, Dallos Bogi néven adta ki debütáló lemezét (amelyről sokat mesélt a Recorder premiercikkében) olyan dalokkal, mint a Már nem zavar vagy a Rólunk. A fiatal sztár eddigi munkásságának legjobb számai most kifinomult, nagy odafigyeléssel készült hangszerelésben szólalnak meg az A38 Hajón készült Akusztik-felvételen, melyek közül előzetesként egy különleges duettet itt, a Recorderen már most meg lehet nézni.

Dallos Bogi Akusztik-koncertjén legnagyobb slágerei mellett kedvenc előadóitól is énekelt egy-egy dalt. Ilyen volt Alice Merton No Roots című dala, amit egy számára nagyon kedves pályatárs, Janicsák Veca társaságában adott elő, de hallhatjuk nemrég megjelent, Freddie-vel közös Első Emelet-feldolgozását, a Csakazértis szerelem című dalt is, természetesen szintén duettként.

Dallos Bogi Akusztik tehát november 25-én, vasárnap este 22:00-kor a Petőfi Rádióban, november 26-án, hétfőn 22:40-kor pedig az M2 Petőfi TV-n. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint keddtől elérhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

Dallos Bogi és Janicsák Veca közös produkciója, egy világsláger feldolgozása:

https://recorder.blog.hu/2018/11/21/dallos_bogi_enekesnokent_es_dalszerzokent_is_lenyugozte_az_akusztik_kozonseget
Dallos Bogi énekesnőként és dalszerzőként is lenyűgözte az Akusztik közönségét
süti beállítások módosítása