Lola és Szakács Gergő együtt nyűgözték le az Akusztik közönségét

2018.11.09. 14:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_22.jpg

(X) Lola, az egyik legnépszerűbb hazai énekesnő mutatja be dalait egy kicsit másképp az Akusztik következő adásában. Az A38 Hajó kamaratermében rögzített intim atmoszférájú produkció hétfőn este lesz látható az M2 Petőfi TV-ben, egy dalt, a Szakács Gergővel közösen előadott Teliholdat pedig már addig is meg lehet nézni, csak itt, a Recorderen. 

Lola nevéhez közel 20 éves zenei pályafutás, megannyi sláger, valamint számos szakmai és közönségdíj kötődik. Az idén nyáron az M2 Petőfi TV műsorvezetőjeként is megismert énekesnő régebbi dalai mellett új lemezéről is bemutatott néhányat az Akusztik televíziós felvételén, természetesen a stúdiófelvételekétől eltérő hangszerelésben és hangvételben. Emellett két, számára különleges női előadótól, Emeli Sandétól és Dua Lipától is elénekelt egy-egy dalt, sőt feldolgozta A Dal 2018 nyertes szerzeményét, az AWS Viszlát nyár című dalát is. A koncert csúcspontja Lola egyik legnépszerűbb slágere, a Telihold volt, amelynek előadásába vendégként Szakács Gergő is bekapcsolódott, valóban különleges, megismételhetetlen, érzelemmel teli hangulatot teremtve a színpadon. 

Lola Akusztik tehát november 11-én, vasárnap este 22:00-kor a Petőfi Rádióban, november 12-én, hétfőn 22:40-kor pedig az M2 Petőfi TV-n. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint keddtől elérhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

Íme a Telihold Akusztik-verziója, Lolával és Szakács Gergővel:

https://recorder.blog.hu/2018/11/09/lola_es_a_follow_the_flow_enekese_egyutt_nyugoztek_le_az_akusztik_kozonseget
Lola és Szakács Gergő együtt nyűgözték le az Akusztik közönségét
süti beállítások módosítása