Jövőre Budapesten koncertezik David Duchovny

2018.09.12. 11:09, Gaines

duchovny.jpg

A rajongókon kívül talán kevesen tudják, hogy az X-akták sármos, paranormális jelenségek után nyomozó FBI-ügynöke, Fox Mulder, illetve a Kaliforgia örökösen szétcsúszott, csajmágnes Hank Moodyja civilben nemcsak színészkedik, hanem együttese is van. Pedig van neki, és hogy milyen, arról 2019. február 11-én a MoM Sportban mi is meggyőződhetünk.

Az 58 éves hollywoodi sztár itthon is óriási népszerűségnek örvend a kilencvenes évektől, amikor hosszabb kihagyásokkal csaknem tíz évet húzott le az X-aktákban, de a Twin Peaks transznemű DEA-ügynöke, Denise is emlékezetes vendégszerep volt. Az elmúlt években mindkét sorozat új epizódjaiban visszatért, a 2000-es években pedig a Kaliforgia című vígjátéksorozatban vette birtokba ismét a tévéképernyőt.

A kétszeres Golden Globe-díjas színész eközben írt három könyvet, és 2011-ben úgy döntött, megtanul gitározni és énekelni. Első lemeze, a Hell Or Highwater 2015-ben jelent meg, 12 helyenként countrys-folkos ízű alt-rock saját szerzeménnyel, egy évvel későbbi európai turnéján pedig sok más külföldi előadóhoz hasonlóan megállt Bécsnél. Második lemezét, az Every Third Thought február 9-én adta ki, az ihletői között pedig Bruce Springsteent és a Fleetwood Macet nevezte meg, de a Wilco zenéje is eszünkbe juthat róla. Mondjuk, a zenei párhuzamok helyett alighanem az jelenti az igazi csáberőt, hogy élőben láthatjuk ifjúkorunk kedvenc sorozatsztárját, így voltaképp az már csak egy plusz, hogy nem játszik rossz zenét.

ÉS MÉG MENNYI-MENNYI SZÍNÉSZ NYERGEL ÁT A ZENÉRE! ENNYI


David Duchovnyval tehát 2019. február 11-én találkozhatunk a MoM Sportban, a Danubius Music szervezésében. A jegyértékesítés szeptember 14-én reggel kilenckor indul az Eventimen és a jegyirodákban.


A Half Life című dal az új lemezről:


Az első lemez elejétől végéig:


És egy koncertvideó, pompás sztárvendéggel:

https://recorder.blog.hu/2018/09/12/jovore_budapesten_koncertezik_david_duchovny
Jövőre Budapesten koncertezik David Duchovny
süti beállítások módosítása