Big Shaq megcselekedheti a lehetetlent?

2018.07.10. 12:34, Gaines

shaq_gallagher.jpg

Legutóbb januárban számoltunk be arról, hogy Liam és Noel Gallagher megint fasírtban vannak, és ugyan nem tervezünk rendszert csinálni abból, hogy a testvérpár viszonyát dokumentáljuk, most viszont olyasvalaki jelezte, hogy kibékítené a testvérpárt, akire nem számítottunk.

A Gallagher-tesók háborúskodása évtizedekre tekint vissza, és nagy valószínűséggel még hosszú évekig rendületlenül fog folytatódni, ám ha van valaki, akinek sikerülhet a lehetetlen, vagyis hogy összebékítse az angol rocksztárokat, az értelemszerűen csakis Big Shaq lehet. Emlékszünk még, ugye, tavaly robbantotta a netet a vírusvideó, melyben Big Shaq – polgári nevén Michael Dapaah Youtube-komikus – úgy parodizálta ki a grime-ot, hogy a Man’s Not Hot saját jogán is beillett volna grime-slágernek. Pár hétig mindenki úgy tekerte a nyelvét, hogy skidiki-pap-pap, és ez alól nem képezett kivételt Noel és Liam sem. Először Noel hívta meg Shaqot, hogy jelenlétével fűszerezze a koncertjét, miután a gyerekei megismertették vele a paródiaszámot. Most viszont beelőzheti a másik tesó.

„Liam Gallagher… ő az én emberem!” – nyilatkozta a rapper. – „Szeretne csinálni velem egy közös dalt… nagyon pozitív a kisugárzása. Remélhetőleg hamarosan stúdióba vonulhatunk.” Ez persze éket verhet a Noellel való együttműködésbe, Shaq azonban derűlátón tekint a jövőbe, hátha megcsípheti az angol gitárzene Szent Grálját, és teljesítheti a lehetetlen küldetések leglehetetlenebbikét: „Világpolgár vagyok, talán össze tudom hozni őket.”

Nem lesz könnyű dolga, Liam alig pár napja szólt be Noelnek, amiért az egykori Oasis-gitáros azzal verte ki a biztosítékot a koncertjén, hogy nem Angliának jósolt győzelmet a foci vb-n. „Hashtag puhány gyerek” – írta Liam a Twitterén.


Innen szép nyerni.

AZ OASIS JELENTŐSÉGÉT NEM LEHET ELVITATNI

https://recorder.blog.hu/2018/07/10/big_shaq_megcselekedheti_a_lehetetlent
Big Shaq megcselekedheti a lehetetlent?
süti beállítások módosítása