Az Akusztik bemutatja: Egri Péter és a Mystery Gang

2018.05.25. 13:30, Recorder.hu

akusztik_logo_650_17.jpg (X) A rockabilly hazai királyai meghódították az Akusztik színpadát. Itt a bizonyíték: egy exkluzív felvétel, amit hétfőig csak a Recorderen lehet megnézni!

A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV közös akusztikus műsorában a hazai előadók hétről hétre megmutatják, hogy az akusztikus hangszerelés nem lehet akadálya egy óriási bulinak. Egri Péter és a Mystery Gang már 20 éve hozza el töretlenül a legnagyobb rockabilly bulikat. Külön kihívás lehetett ezúttal ülve végighallgatni a slágereket, legalábbis a Baby that's what I like című szám felvételét elnézve, melyet hétfő estig csak itt a Recorderen láthattok.

Egri Péter és a Mystery Gang: Baby that's what I like – AKUSZTIK M2 Petőfi:

Az egyórás akusztikus koncert különlegessége, hogy egy nyolcéves kisfiú is fellépett a zenekarral, hiszen Egri Péter fiatal tehetségek felkarolásával is foglalkozik az utóbbi időben. Egy kultikus magyar dal is megszólal rockabilly-stílusban, Roy és Ádám a zenekar vendégeként, az Otthon itt van című slágert adták elő közösen.

A legfrissebb Akusztik este tíztől a Petőfi Rádió kínálatában, illetve hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV műsorán lesz látható és hallható. Nincs TV vagy rádió a közelben? Streamelheted élőben a közmédia műsorait a mediaklikk.hu oldalról, az Akusztikot pedig keddtől megtalálod az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján is.

https://recorder.blog.hu/2018/05/25/az_akusztik_bemutatja_egri_peter_es_a_mystery_gang
Az Akusztik bemutatja: Egri Péter és a Mystery Gang
süti beállítások módosítása