A Recorder bemutatja: Peter Kovary &The Royal Rebels és 4OZ a Muzikumban

2018.05.09. 15:12, Recorder.hu

muzikum_kovary_650.png

(X) Dübörög a klasszikus hard rock! Május 17-én, csütörtökön mindenkit időutazásra hív a Muzikum színpadán két igazi hardrock-zenekar, a Peter Kovary & The Royal Rebels és a 4OZ.

A klasszikus rock ismét a reneszánszát éli, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a zenei világ és kép, amit a Royal Rebels képvisel. A zenekar a rockzene egyik, ha nem a legjelentősebb hőskorából merít. Tavaly jelent meg a debütáló nagylemezük, a Recorderen bemutatott Halfway Till Morning, amely a hatvanas–hetvenes évek hangzását és szellemiségét éppúgy megidézi, mint a harmadik évezred rock’n’rollját (a Rolling Stones-tól a Black Crowes-ig). A lemez idén elnyerte a szakma elismerését is, a 2018-as Fonogram-gálán az év hazai klasszikus pop-rock kategória győztesének választották.

Saját szerzeményeik között egy-egy halhatatlan rockdallal is fejet hajtanak a régi elődök előtt, a témáiban klasszikus, hangzásában viszont igen friss és lendületes dalokkal bárki könnyen azonosulhat.

A 4OZ hagyományosan négytagú zenekarként varázsolja elő mindenkiből a lázadó „én”-t. A korai Black Sabbath-ot és Ozzy szólóalbumairól játszó banda követi az eredeti hangzást, mégis egyedi stílusban közvetíti a dalok szellemiségét a színpadon. Nyers és őszinte, hangos színpadszántás várható, ugyanakkor a dalokat a lehető leghitelesebben idézhetjük meg ezúttal is. A tagok képesek képletesen meghalni és feltámadni a koncert alatt, és bár fiatalok, a legidősebbek szívét is elnyerik. Ők a tribute fesztiválok kedvencei, „Black Sabbath és Ozzy, ahogy itthon nem játsszák.”

Belépő/Price: 1000 HUF (Early Bird, kizárólag a TIXA-n) | 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)

Jegyek kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/Peter-Kovary-The-Royal-Rebels-4Oz_20180517_muzikum

Időpont, helyszín:
2018. 05.17. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/PeterKovaryTheRoyalRebels | www.facebook.com/4ozcom 

 

https://recorder.blog.hu/2018/05/09/a_recorder_bemutatja_peter_kovary_the_royal_rebels_es_4oz_a_muzikumban
A Recorder bemutatja: Peter Kovary &The Royal Rebels és 4OZ a Muzikumban
süti beállítások módosítása