Magna Cum Laude – hétvégén az Akusztik színpadán

2018.05.04. 16:59, Recorder.hu

akusztik_logo_650_7.png

(X) Akusztik: csak a dallam és a ritmus tisztán – vasárnaponként 22.00-tól a Petőfi Rádió hullámhosszán, hétfőnként 22.40-től országosan az M2 Petőfi TV képernyőjén. Ez alkalommal a Magna Cum Laude vette birtokba az Akusztik színpadát.

Magyarország egyik legnépszerűbb popzenekara olyan vendégekkel kiegészülve lépett színpadra, mint A Dal 2018 döntőse, Dánielfy Gergely, valamint egy klasszikus vonósnégyes. Mező Misiék két dalra még Ferenczi György szájharmonika-, hegedű- és gitárművészt is a színpadra csábították. Az egyórás zenei felhozatalban ott találjuk majd a Színezd újra című klasszikust, mint ahogyan a Köszönet vagy épp' a Vidéki sanzon című dalokat is. A többszörös Fonogram-díjas együttes előadásában még a Fonográf Mondd, hogy nem haragszol rám című száma is új életre kel, érdemes lesz vasárnap este a Petőfi Rádióra tekerni, vagy hétfő este az M2 Petőfi TV képernyőjén megnézni a koncert felvételét.

Egy dal a koncertből hétfőig csak a Recorderen: íme a Pálinka dal Akusztik-verziója:

Az Akusztik adásai vasárnap este tíztől hallhatók a Petőfi Rádión, valamint hétfőn 22.40-től láthatók az M2 Petőfi TV műsorán. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint megtalálható keddtől az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján.

https://recorder.blog.hu/2018/05/04/magna_cum_laude_hetvegen_az_akusztik_szinpadan
Magna Cum Laude – hétvégén az Akusztik színpadán
süti beállítások módosítása