Az East Coastról az Akácfa utcába: Gangstarr Foundation pénteken az Instantban

2018.03.24. 20:00, Recorder.hu

instant_gangstarrfoundation_650.jpg

(X) Világklasszis keleti parti krú landol március 30-án a bulinegyedben: a tavalyi teltházas Delinquent Habits- és Grandmaster Flash-fellépések folytatásaként az Instant és a Respect Real HipHop team újabb legendákat vonultat fel a tengerentúlról! 

A Gang Starr Foundation öntudatos rapperek kollektívája, amit a Gang Starr csapata és a bostoni veterán Big Shug alapított 1993-ban. A hazánkba látogató tagok közül ketten többször jártak már Budapesten.

Jeru The Damaja és Afu-Ra egyaránt felejthetetlen műsorral ajándékozták meg a műkedvelő közönséget. Az Instantban március 30-án sorra kerülő koncert ennek megfelelően másfél óra felejthetetlen hiphop-élménynek ígérkezik!
A program nyitásaként 20:30-tól DJ GYöReMiX!, a januárban tragikusan elhunyt lemezlovas, DJ Zefil emlékére játszik majd egy vinyl warm-up szettet, majd a fellépést követően Kool Kasko-val kiegészülve a keleti part rapklasszikusainak adják át a főszerepet az afterpartin a FRAME-ben!
A koncertre látogatók nem mellékesen a Gang Starr Foundation kollektíva megalakulásának 25. évfordulóját is együtt ünnepelhetik a tagokkal!
Instant, 2018.03.30. / Gang Starr Foundation - Jeru The Damaja, Afu-Ra, Big Shug (US)
JEGYEK ITT.
FACEBOOK EVENT ITT.
Turnéteaser a triótól:

Klasszikus kungfuzós klip:

És a fasza flyer:

instant_gangstarr_650_1.jpg
https://recorder.blog.hu/2018/03/24/az_east_coastrol_az_akacfa_utcaba_gangstarr_foundation_penteken_az_instantban
Az East Coastról az Akácfa utcába: Gangstarr Foundation pénteken az Instantban
süti beállítások módosítása