Magyarradar – Patché

2018.02.23. 09:03, rerecorder

patche.jpg

A blues-os, jazzes hatásokat modern poppal keresztező Patché duó ma este mutatja be második nagylemezét a Muzikum Klubban, itt pedig magukat mutatják be Magyarradarunkban.

Megalakulás éve: 2014.

Honnan: Budapest.

Stílus: Modern pop.

Hatások: Mai modern zenékből és a régebbi blues muzsikákból merítünk, illetve mindenből, ami libabőrt okoz.

Kiadók: Hunnia Records.

patche_r.jpgTörténet: Két hasonló lélek találkozása, akik nagyon jól tudnak együtt dolgozni, Cséry Zoltán inkább az elektronikus zenéből, jazzből érkezik, Pákai Petra pedig a bluesy életérzésből. Ebből gyúrtak össze mai popzenét, ez a Patché.

Megjelenések: Két nagylemezük jelent meg eddig. 2016-ban a Szívhang és cd-n ma fog kijönni a Rendezvous, ami február 24-től lesz online is hallgatható.

Küldetés: Kinyitni az embereket erre az érzékeny muzsikára, értékeket képviselni, libabőrt átadni, szívvel csinálni.

Jövőkép: Új dalok megírása, eljutni még több emberhez, harmadik lemez tervei, sok koncert színvonalas helyeken.

Mellékprojektek: Zoli a Patché mellett játszik a Barabás Lőrinc Quartetben, a Kodály Spicy Jazzben és a Random Tripben is. Petra éneket oktat, mikrofonokat tesztel, saját jazz-koncert sorozata van.

Szexepil: A zenekar az érzékeny dinamikákon át, a hatalmas, berobbanó hangulatokig kísérletezik dalaiban, ez amolyan védjegy.

Legnagyobb élmény, elismerés: Az első koncert mindjárt telt házas lett, emellett a Patché iskolai programja, a KONZI-TOUR bejárta az ország majdnem összes zeneművészeti szakközépiskoláját. 2016-ban a Let It Go a Shure Vocal Mastery UK-ben bekerült a legjobb huszonegy dal közé.


a ma esti koncert Facebook-eseményoldala


a Rendezvous című 2018-as lemez címadó dala: 


a Fülledt klipje: 


Patché Facebook-oldal

Címkék: magyarradar patché
https://recorder.blog.hu/2018/02/23/magyarradar_patche
Magyarradar – Patché
süti beállítások módosítása