Kis híján életüket követelte az intergalaktikus csata - SupraUniversum EP-premier

2018.01.24. 14:53, RRRecorder

suprauniversum.jpg

Itt a rejtélyes SupraUniversum első EP-je, chiptune-os-punkos-technós, néha játékos, néha táncos, néha zúzós, és van hozzá történet is közegrezgető űrutazókkal, élhetetlenné vált galaxissal és gigászi csatával.

A SupraUniversumtól a különleges EP mellé különleges bemutatkozó szöveget kaptunk, amit egy az egyben közlünk is. Mivel utána már nehéz lenne visszavenni a szót, itt mondjuk el, hogy a két szinti, egy dobos (+ egy VJ) felállású zenekar itt található meg a Facebookon, itt a Tumblren, a Galaxy I. című EP bemutató koncertje pedig január 25-én, csütörtökön lesz a Szimplában, részletek itt.

suprauniversum_300.jpgBio:

A SupraUniversum legénysége a Messier 104-es, más néven az NGC 4594-es SA(s)a típusú galaxisban keletkeztek; VÜK és QOP a TX820-as szektorban, XYZ (alias XIZ) pedig a közeli JEEK9 szektorban. Univerzális Alapkiképzésük után közösen kerültek közegrezgető bevetésekre i.sz. 2010-től szerte a galaxisban. Tapasztalataiknak köszönhetően i.sz. 2014-ben kinevezték őket a SupraUniversum teljes spektrumú frekvenciavezetőivé .EXE fotonkoordinátor mellett. Azóta földi lakosok rendszeresen jelezték Budapest epicentrumú jelenéseiket.

Galaxy I.:

2018 elején váratlanul érkezett bolygónkra egy különös meteorit. Szakképzett kutatók hosszas vizsgálatok után szabályszerűségeket fedeztek fel az idegen test felületén, az innen kinyert információt lejátszva jutottak hozzá az itt hallható adatokhoz. Mint megállapították, ezek a SupraUniversum legénységének kezdeti kalandjait írják le az otthonukból, amit csak úgy neveznek, az első galaxis.

Pulzar: A TX820-as szektorban lévő fehér törpe gravitációs összeomlásána után gyorsan forgó neutroncsillaggá, más néven pulzárrá változott. Erős mágneses tere számtalan bolygót elpusztított, élhetetlenné tette a SupraUniversum galaxisát, ezzel hazájuk elhagyására kényszerítve a legénységet.

Xilogalaxy: Egy szomszédos csillagrendszerben alapították újra a központot, amely a SupraUniversum közegmozgató bevetéseit meghatározza. A galaxis szívében organikusan burjánzó, növényi élettel telített bolygóhalmazt jeleníti meg a meteoritból kinyert adattömeg ezen része.

Méchant jeux: A SupraUniversum történetében az első komoly kihívást egy Méchant jeux névre hallgató digitális entitás fizikai térnyerésének visszaszorítása jelentette. Vírusként itta be magát több galaxis infrastruktúrájába, megtévesztő viselkedésformáival pusztulás felé sodorva a jószándékú lakosokat. Kis híján az életüket követelő csatában a SupraUniversum tagjai legyőzték az entitást.

Billy Universe: A fenyegetés leküzdésében nagy segítségükre volt a természetfeletti legenda, Billy Universe. A nagy múltú hős a kaland során a csapat mentorává vált. Azóta Billy örökségének méltó utódaiként emlegetik a SupraUniversumot.

https://recorder.blog.hu/2018/01/24/kis_hijan_eletuket_kovetelte_az_intergalaktikus_csata_suprauniversum_ep-premier
Kis híján életüket követelte az intergalaktikus csata - SupraUniversum EP-premier
süti beállítások módosítása