Száz bikinis nő, két férfi, egy yacht

2018.01.20. 10:00, RRRecorder

young-thug-future-relationship-video-00.jpg

Valamint kígyók és füstölgő fejek. Future és Young Thug közös videói.

Az ének-rap, az AutoTune és a kreatív furaság kereskedelmileg és kritikailag is sikeres bajnokai tavaly októberben jelentették meg közös lemezüket, a Super Slimey-t, amiről azonban az volt az általános kritika verdikt, hogy mindketten messze vannak rajta legjobb formájuktól. Fura módon csak nemrég hoztak ki róla két videót, azokat viszont gyors egymás utánban.

Előbb azonban, ha már így belevágunk, nézzük azt a tavalyi közös klipet, ami Young Thug Beautiful Thugger Girls című lemezén hallható (kritikánk itt) Relationship című számhoz készült, Future vendégszerepel benne. A dal kifejezetten könnyed és bulis (szemben a másik kettővel), a klipben pedig egy yachton bulizik a két rapper rengeteg bikinis nő között, akik eleinte táncikálnak, aztán egyre többször kerül a CENSORED felirat a direkt VHS-hatású képre, és az éjjellátó kamera is mutat ezt-azt. Meztelenség nincs, de azért a YouTube nem véletlenül sorolta be korhatárosnak.


A két újabb videó közül a látványosabb a gótikus Mink Flow, ahol sztorival nem erőltették magukat, viszont van sok kígyó, igaziak és női bőrre festett kígyós motívumok - utóbbiakat nem takarja sok ruha. Továbbá van még koponya és néhány egyéb "sötét" motívum, de nem ijesztgetésre megy az egész, csak arra, hogy jól nézzen ki.


A másik új videó az All Da Smoke-hoz készült, sok kihasznált nevelt gyerek szerepel benne, az eleje szocio, aztán a gyerekek elmennek bűnözni, illetve vannak füstölő fejek, csak úgy, a szám címe miatt. Kissé zavaros, de meglehetősen nyomott és nyomasztó videó.

Címkék: future young thug
https://recorder.blog.hu/2018/01/20/szaz_bikinis_no_ket_ferfi_egy_yacht
Száz bikinis nő, két férfi, egy yacht
süti beállítások módosítása