Helyreállt a világ rendje: Liam és Noel ismét utálják egymást

2018.01.09. 13:48, rerecorder

Karácsony előtt egy darabig úgy tűnt, hogy kibékültek, de most Liamnek már az a véleménye a fegyverszünetről, hogy az bassza meg. Nem kellett volna Richard Ashcroftot bántani!!!

"Megint jóban vagyunk" - árulta el a megrázó hírt még karácsony előtt Liam Gallagher a Twitteren. Voltak, akik már az Oasis összeállásáról álmodoztak! Az egész mostanáig tartott. Azt nem tudni, hogy mi okozta az újbóli összeveszést, mindenesetre a Spin alapos rekonstrukciója szerint a Twitteren Liam azért esett neki Noelnek, mert utóbbi még a kibékülés előtt adott, de a sajtó által utána felkapott interjújában arról beszélt, hogy mennyire idegesítik azok az "énekes-dalszerzők", akiknél "ha megkaparod a felületet, akkor kiderül, hogy kurvára nem is írnak dalokat..., hanem szerzők egész hada áll mögöttük." Nagy-Britanniában szerinte ő, Paul Weller és Johnny Marr a kivétel - és más nem is nagyon jut eszébe. Viszont ott állnak a hadak mindenki más mögött, úgymint: "Richard Ashcroft, a mi fiúnk, Liam, egészen a kibaszott Ed Sheeranig és a One Direction-ös kiscsávóig". Liam nem ám az őt ért kritikát kifogásolta ("velem kötözködhetsz napestig"), hanem Richard Ashcroftot vette védelmébe!

Az ezután következő tirádák során valaki rákérdezett, hogy mi is van azzal a fegyverszünettel, mire Liam azt válaszolta, hogy az bassza meg.

LIGETI GYURI AJÁNLJA A GALLAGHEREK ÚJ LEMEZEIT

Szintén kiakadt azon, hogy Noel arról beszélt, hogy nem akarna így ötvenes éveiben stadionrocker lenni, mert az méltatlan dolog lenne. Liam jól visszavágott, hogy akkor talán nem kellett volna a U2 és a Red Hot Chili Peppers előtt stadionokban játszani. Mellesleg elárulta, hogy megkérdezte az Oasis Noelen kívüli tagjait, hogy benne lennének-e egy összeállásban, de nem voltak - amire Paul “Bonehead” Arthurs gitáros azt írta, hogy "Ahem", akármit jelentsen is ez.

Hát ez van most, megint. Valaki megkérdezte Twitteren Liamet, hogy mért olyan dühös mindig, mire azt válaszolta: "ezt úgy hívják, hogy szenvedély".

A BRIT RENDŐRSÉGET MEGIHLETTE EGY RÉSZEG NOEL-HASONMÁS

https://recorder.blog.hu/2018/01/09/helyreallt_a_vilag_rendje_liam_es_noel_ismet_utaljak_egymast
Helyreállt a világ rendje: Liam és Noel ismét utálják egymást
süti beállítások módosítása