Nyáron jön a Queens Of The Stone Age a Budapest Parkba + arcba rúgás, bocsánatkérés

2017.12.11. 10:47, RRRecorder

qotsa_promo_photo_credit_andres_neumann.jpg

A Volt (2013) és a Sziget (2014) után harmadszorra jön Magyarországra a Queens Of The Stone Age: 2018. június 21-én önálló koncertet adnak a Budapest Parkban. A napokban Josh Homme zenekarvezető arcba rúgott egy fotóst, aztán bocsánatot kért: a színpadi felszerelésnek nézte a fényképezőgépet.

Napjaink kevés igazán nagy rockzenekarai közül az egyik, a Queens Of The Stone Age aligha szorul bemutatásra - már csak azért sem, mert itt egy alapos cikkben vettük végig a pályájukat a kultikus Kyusstól a legutóbbi, Mark Ronson popproducerrel felvett, Villains című lemezig. Ez utóbbit turnéztatják most, és hozzák el 2018. június 21-én a Budapest Parkba. Jegyeket a Park honlapján lehet venni december 15-től; ugyanott az is látszik, hogy nyáron lesz még Body Count feat. Ice-T, Bullet For My Valentine + Asking Alexandria, Billy Idol is. Van Facebook esemény is.

A Queens Of The Stone Age amúgy a napokban azzal került be a hírekbe, hogy Josh Homme egy kaliforniai koncerten a színpadról arcba rúgta Chelsea Lauren fotóst. Utóbbi beszámolója szerint előbb rámosolygott, majd lendült a lába; a fényképezőgépet találta el, de az persze nekiütközött Lauren arcának, aki kórházba kellett, hogy menjen.

Josh Homme a következőt írta másnap: "Tegnap este, teljesen az előadásba belefeledkezve a színpadi felszereléseket rúgdostam. Ma tudtam meg, hogy Chelsea Loren fényképezőgépét is egy ilyen világító cuccnak néztem. Egyáltalán nem volt szándékos, amit tettem, és nagyon sajnálom. Soha nem bántanék szándékosan senkit, aki a koncertünkön dolgozik vagy hallgat minket, és remélem, Chelsea elfogadja őszinte bocsánatkérésemet." A fotós még nem reagált, az internet népe az esetet megörökítő videó alapján nem igazán hisz Homme-nak.


A legutóbbi klip a Villains lemezről:

A fenti fotót Andres Neumann készítette.

https://recorder.blog.hu/2017/12/11/nyaron_jon_a_queens_of_the_stone_age_a_budapest_parkba_arcba_rugas_bocsanatkeres
Nyáron jön a Queens Of The Stone Age a Budapest Parkba + arcba rúgás, bocsánatkérés
süti beállítások módosítása