Nagynevű osztrák metalkiadó segíti a Paddy And The Rats nemzetközi karrierjét

2017.11.27. 15:16, RRRecorder

paddyandtherats2.jpg

Terjeszteni fogják az idei lemezt, a promócióba, turnészervezésbe is beszállnak.

A kalózos kocsmarockot játszó Paddy And The Ratsmár eddig is rengeteget turnézott Európa-szerte, jövőre viszont szintet léphetnek. A metalból indult, aztán több, közeli műfajban is megjelent Napalm Records kötött velük szerződést. Az osztrák kiadónál olyan zenekarok vannak, mint a Coal Chamber, a Monster Magnet, a Moonspell, a Cavalera Conspiracy, a Candlemass, a Satyricon, az Alter Bridge, a Russkaja, illetve a kalózos témát metálosabb végéről megfogó Alestorm.

NA ÉS MI VAN PADDY LEMEZTÁSKÁJÁBAN?

Tehát önmagában már az is nagy szó, hogy a Napalm Records jövő áprilisban nemzetközi terjesztést ad a Magyarországon - no meg digitálisan - idén nyáron megjelent ötödik Paddy And The Rats-lemeznek, a Riot City Outlawsnak.

Persze az egy dolog, hogy megvan egy CD egy európai (vagy akár amerikai) lemezboltban, az meg egy másik, hogy tudnak-e róla a potenciális vásárlók. A Napalm ez utóbbiban is segít, vagyis a promócióba is beszáll, továbbá a nemzetközi koncertszervezésbe is. A hírt közlő sajtóanyagban olvasható az énekes, Paddy nyilatkozata: "a Napalm világszerte rendelkezik kapcsolatokkal, úgy tudja promotálni a zenekart, ahogyan mi itthonról sosem lennénk képesek. Az album kapcsán nagyon lelkesek, mert nagyon sok lehetőséget látnak benne. Ezért is jött létre a szerződés."

A Riot City Outlaws producere egyébként Cameron Webb volt, aki hangmérnökként vagy producerként olyanokkal dolgozott, mint a Motörhead, a Sum 41, a Megadeth, a Limp Bizkit vagy éppen Kelly Clarkson.

AZ OZONE MAMA PEDIG AMERIKAI KIADÓHOZ SZERZŐDÖTT NEMRÉG

A már jövő évi európai turnéját szervező Paddy And The Rats decemberben Magyarországon játszik elég sokat: Pécs, Kaposvár, Nyíregyháza, Debrecen, Gyöngyös, Tatabánya után Budapesten zárja az évet december 29-én, a Barba Negrában - részletek a Facebookon itt. A zenekar honlapja itt található.

A legutóbbi Paddy And The Rats-klip:


Így készült az album:


Ez pedig maga a lemez:

Címkék: paddy and the rats
https://recorder.blog.hu/2017/11/27/nagynevu_osztrak_metalkiado_segiti_a_paddy_and_the_rats_nemzetkozi_karrierjet
Nagynevű osztrák metalkiadó segíti a Paddy And The Rats nemzetközi karrierjét
süti beállítások módosítása