P Diddy újra megváltoztatta a nevét, aztán mégse

2017.11.08. 19:31, RRRecorder

diddy.jpg

Soha ki nem találod, mi lett - volna, ha rá nem jön, hogy viccelt.

Emlekszik még a kedves olvasó, mennyit röhögtünk, amikor a pont húsz éve Puff Daddy néven befutott Sean Combs rájött, hogy ő P. Diddy? Akkor a kedves olvasó öreg, mint mi, mert ez 2001-ben történt. Majdnem ilyen jót nevetgéltünk, amikor 2005-ben Diddy lett. Aztán elvesztettük a fonalat, hogy éppen mikor hogy hívják; volt például egyszer megint Puff Daddy 2015-ös, MMM című lemezén. Vagy Sean Diddy Combs a Twitteren. Sőt, a Discogs még egy P. Duddy megjelenésről is tud!

EZ VOLT MÉG PUFF DADDY MELLETT 1997-BEN A RAPBEN

Ezek után érthető, hogy megrázta a világot a nemrég a Twitterre kirakott videó, amiben emberünk bejelenti, hogy ő már nem az, aki volt, ennélfogva egyetlen régi nevére sem fog hallgatni, hanem tessék őt úgy hívni, hogy - tudja, hogy egyesek szemében ez giccses lesz, szóval hogy: Love.

Vagy Brother Love.

Néhány nappal később azonban egy újabb videó hozott újabb drámai fordulatot. Sean Combs bejelentette, hogy kiderült sajna, hogy az interneten nem lehet csak úgy mókázni - pedig ő pont ezt tette, viccelt! Szóval nevezhetjük őt bármelyik korábbi nevén is, meg Love-nak és Brother Love-nak is. Utóbbi csak egy (vagy kettő?) az alteregói sorában.

NAGY MŰVÉSZNÉVVÁLTÓK

Az az igazság, hogy az újságírók többsége finom címadási trükkökkel jelezte, hogy nem nagyon hisznek neki, és szerintük komolyan gondolta, csak visszakozott a reakciók láttán.

Szóval a videók időrendi sorrendben:

aztán pedig:

Címkék: diddy
https://recorder.blog.hu/2017/11/08/p_diddy_ujra_megvaltoztatta_a_nevet_aztan_megse
P Diddy újra megváltoztatta a nevét, aztán mégse
süti beállítások módosítása