A kirakatokat nyalogató Noel Gallagher-hasonmásról szóló rendőrségi közleménynél nincs jobb

2017.10.25. 10:18, RRRecorder

noel_gallagher_1.jpg

A legtöbb Oasis-szójáték, ami valaha rendőrségi közleményben szerepelt!

Anglia dél-nyugati részén, Swindon városában történt az eset, amiről a Wiltshire megyei rendőrség a következő közleményt adta ki:

Szemtanúk szerint egy Noel Gallagherre emlékeztető férfi vasárnap délután fél hatkor, láthatólag alkoholos befolyásoltság állapotában nyalogatott kirakatokat - és nem egy Wonderwallt, és lehet, hogy mindeközben lélekben egy fél világgal arrébb volt. Okunk van feltételezni, hogy egy másik ember társaságában okozott közfelháborodást. Mindez nem az oázis közelében történt, hanem a városközpontban. Ha bárki bármi gyanúsat látott vagy hallott a Wyvern Színház környékén, ne nézzen vissza haraggal, hanem hívja a 101-es telefonszámot.

A linkek túlvégén azok az Oasis-számok találhatók, amelyekre a rendőrségi közlemény referált; plusz ugye azt is sikerült becsempészni, hogy Oasis. Noel Gallagher-szólószámmal sajnos nem vicceltek. Maga Noel egyébként mindeközben Sao Paulóban lépett fel.

Nemrég írtunk arról, hogy Noel Gallagher szerint a kilencvenes években minden jobb volt, úgyhogy tessék, egy ide vágó szám a kilencvenes évekből:

Címkék: oasis noel gallagher
https://recorder.blog.hu/2017/10/25/a_kirakatokat_nyalogato_noel_gallagher-hasonmasrol_szolo_rendorsegi_kozlemenynel_nincs_jobb
A kirakatokat nyalogató Noel Gallagher-hasonmásról szóló rendőrségi közleménynél nincs jobb
süti beállítások módosítása