Vicces-durva gyilkosságok és arccserék

2017.10.20. 12:32, RRRecorder

dizzee_rascal.jpg

A régi Guy Ritchie-mozik gengszterkedését idézi meg Dizzee Rascal új klipje, csak még véresebben és viccesebben.

Dizzee Rascalnak több emlékezetes klipet köszönhetünk, mindenekelőtt a basszustérítős Bassline Junkie és a Robbie Williamsszel közös speckómotoros Goin' Crazy videóit (aki még nem látta ezeket, AZONNAL kattintson ide), de jó volt a parókás-gifes I Don't Need A Reason, a a rendőrös-vadászós (kivételesen komoly) Sirens, a a kung-fuzós Pagans és a a bolondos Bonkers is.

És jó lett a Romain Chassaing által rendezett Bop N Keep It Dippin is, amiről többeknek is a korai Guy Ritchie-filmek jutottak eszébe. Dizzee egy vérben örömmel tocsogó, változatos módszerekkel gyilkolgató gengszterfőnököt alakít, akitől lúzernek kinéző könyvelője sok pénzt lop, és ezért két tökkelütött, ámde hatékony bűnöző üldözi őt a világ körül, és még az arccserés műtétek sem segítenek neki. Aki nem bírja az ugyan elrajzolt és direkt túljátszott, de azért durva jeleneteket, az inkább ne nézze meg.


Dizzee Rascal új, az EDM-korszakától eltávolodó, Raskit című lemezéhez korábban két klip is készült, meglehetősen minimalisták:

 

Címkék: dizzee rascal
https://recorder.blog.hu/2017/10/20/vicces-durva_gyilkossagok_es_arccserek
Vicces-durva gyilkosságok és arccserék
süti beállítások módosítása