Pharrell végre elárulta a titkát

2017.09.08. 15:58, RRRecorder

pharrell_1.jpg

Nem, nem azt, hogyan lesz valaki előbb szuperproducer, aztán szupersztár. Vagy hogyan csinálta azt a basszushangzást. Vagy hogyan lehet olyan hookot írni, amit aztán emberek milliói dúdolnak. Hanem: mit csinál a bőrével!?

"Mindenki megőrül, hogy tudja: hogyan ápolod a bőrödet?" - tette fel a kérdést a Dazed rámenős újságírója. Hiszen a most 44 éves Pharrell egyik eposzi jelzője, hogy nem öregszik. És most mindenki megtudhatja, hogy csinálja! Idézzük teljes egészében: "Hámlok, mint egy őrült. Ha hámlik a bőröd és egy csomó vizet iszol, az nagyon jót tesz. Számomra tehát a kulcs a hámlás. Rettenetes mennyiségű elhalt bőr jön le rólam. Állandóan. Mint egy nárcisztikus őrült."

Az interjúban zenéről nincs szó, csak divatról, mert Pharrell csinált az Adidasszal egy teniszkollekciót, szóval azért, hogy megőrizzük a komolyságunkat, idézzük egy másik válaszát is, amit egy másik rámenős kérdésre adott, miszerint "neked mi az életfilozófiád?" Tehát: "Megbecsülés. Hála. Mindig adni kell, függetlenül attól, hogy mi az, amiben hiszel. Élsz, pedig ez nem egy szükségszerűség. Adnod kell valami nálad nagyobbnak. A világmindenség nagyobb, mint te, és te benne élsz. Szóval én a világmindenségnek adok. Számomra ez isten. Képzelj csak el egy halat, aki azt mondja: 'á, nekem nincs szükségem semmire, és nincs olyasmi, hogy víz'. Aztán kihalásszák, és rájön, hogy a víz valóságos, az akvárium valóságos. Szóval leszel szíves értékelni, hogy valaki kaját dobál neked az akváriumba."

Amúgy a kérdés, hogy mégis mit csinál a bőrével Pharrell, tényleg annyira izgatta az emberiséget, hogy számos lap foglalkozott a témával, még a CNN is - felidézve azt, hogy 2014-ben egyenesen azt terjesztették róla, hogy azért nem öregszik, mert vámpír. Ám ezt kategorikusan tagadta. "Nagy nyilvánosság előtt kijelentem, hogy nem iszom embervért" - fogalmazott egyértelműen Pharrell.

Pharrell 2002-ben:


Pharrell 2017-ben:

https://recorder.blog.hu/2017/09/08/pharrell_vegre_elarulta_a_titkat
Pharrell végre elárulta a titkát
süti beállítások módosítása