Dalpremier! The Luckies: Age Of Stupidity

2017.07.11. 11:00, rerecorder

the_luckies.jpg

A 2015-ben, Magyarországon élő brit frontemberrel alakult The Luckies villámgyorsan lett a budapesti koncertélet egyik legnépszerűbb indierock-zenekara (tavalyi Magyarradarunk velük), amit az is jelez, hogy a 2016-os debüt albumbemutató koncertjét már az A38-on tartották. A zenekar idén júniusban lenyomott egy angliai turnét, most pedig máris új, a környezetvédelem és az emberi hülyeség kérdéseit boncolgató dallal jelentkezik. Premier! 

aoscover.jpgA Gold Record gondozásában, Ligeti György produceri közreműködésével felvett Age Of Stupidity című új The Luckies-dal a decemberi bemutatkozó nagylemeze óta az első új szerzeménye a formációnak és koncepciójában egy jövőbeli apokaliptikus világból való visszatekintés a jelenre, a hülyeség korára. Tim Atkins frontember erről így beszél: „úgy is lehetne mondani, hogy most éljük a harmadik világháborút, ami ezúttal nem az országok között, hanem saját magunk ellen folyik. Az emberi tevékenységek generálta CO2-kibocsátás által felgyorsított éghajlatváltozást együtt kell lelassítani mind állami, mind személyes cselekedetekkel.” A szerzeményt „Ligeti Gyurival vettük fel, akinek a profizmusa abszolút ránk ragadt és részben ennek köszönhető a sokkal tökösebb stílus, persze mi is ügyeltünk arra, hogy az eddigieknél lényegesen koncepciózusabb és precízebb legyen a zene. Ez a szám sokkal inkább jellemzi azt a zenei világot, amit ki szeretnénk alakítani.” A sikeres angliai turné után a zenekar a nyarat végigfesztiválozza itthon, de ezen fellépéseken túl is adnak koncerteket, lásd alább.


a Luckies legközelebb július 13-án, csütörtökön a Péterfy Bori & Love Band előtt lép fel a Budapest Parkban, majd július 28-án a Mongooz And The Magnettel az ELLÁTÓházban, Facebook-eseményoldal


és akkor a friss dal, az Age Of Stupidity


The Luckies 
Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2017/07/11/dalpremier_the_luckies_age_of_stupidity
Dalpremier! The Luckies: Age Of Stupidity
süti beállítások módosítása